Jacek - opinia (1) Z pewnością będę tu wracać ! :) W prawdzie weganinem/wegetarianinem nie... Jacek Pawel - opinia (1) Wszystko bardzo smaczne:) polecam Pawel Anna - opinia (1) Lasagne alla Bolognese to breja zatopiona w marnym pomidorowym sosie,... Anna
Kamil - opinia (1) Miła obsługa, przestronny lokal, przyjazne godziny otwarcia, przystępne ceny,... Kamil Zbyszek - opinia (1) Polecam z całego serca, rodzinna atmosfera, wyjątkowy klimat, pyszne jedzenie Zbyszek Ewa - opinia (1) Obłędne jedzenie - jestem zakochany ! Szybka realizacja, sympatyczny dostawca :) Ewa Aleksandr - opinia (1) Pyszne jedzenie, smakowało całej rodzinie, polecam! Aleksandr Emilia i Michał - opinia (1) 11 listopada. Tygle na wynos. Obsługa złoto. Bardzo szybko, sympatycznie i... Emilia i Michał Anna - opinia (1) Rewelacyjna i przemiła obsługa, dostawa zawsze na czas a nawet i przed... Anna Marta - opinia (1) Pyszne jedzenie, wspaniała obsuga oraz świetny klimat w resturacji .... Marta Michał Majchrowicz - opinia (1) Podpłomyki z kosmosu, i kaszubskie wszystko, genialna kuchnia i obsługa! Michał Majchrowicz Michał Majchrowicz - opinia (1) Genialne bao! I sosy! Cudowna obsługa! Michał Majchrowicz Michał Majchrowicz - opinia (1) Fantastyczna kuchnia, wspaniała obsługa, i te lampy w połaczeniu z prosecco! Michał Majchrowicz TomStar - opinia (1) Jak chcę z rodzina czy znajomymi wyskoczyć na dobry obiad/kolecję to jeżdżę... TomStar Rotor - opinia (1) Przejrzałem te moje oceny i zadumałem się przez chwilę, że 6-ki od góry do... Rotor anette - opinia (1) Przepyszne jedzenie, wspaniała atmosfera. Dzieci uwielbiają burgery, ja... anette Ag - opinia (1) Szczerze polecam! Obsługa na najwyższym poziomie, szybka dostawa, jedzenie... Ag NN - opinia (1) Pizza ok, makaron i krewetki pyszne, chlebek pierwsza klasa ale żeberka... NN Salsa - opinia (1) Przepyszne jedzenie! Zamówienie było ciepłe kiedy do mnie dojechało i nie... Salsa Zuza - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam ;) Zuza