Weronika - opinia (1) Dzień dobry, niestety po raz kolejny jestem rozczarowana a chciałam dać... Weronika Beata - opinia (1) Przepyszne jedzonko ..bardzo miła obsługa i świetny klimat. Na pewno tu... Beata kart - opinia (1) drogo a przede wszystkim paskudne jedzenie, i fatalna obsługa...im się... kart
Dorota - opinia (1) Smaczne jedzenie i przyzwoite ceny Dorota Frank - opinia (1) Worst service in Gdansk i experienced during my 2 months stay. Employees are... Frank 2137 - opinia (1) Najlepsze wege sushi w Trójmieście. Przemiła obsługa, same dania pyszne.... 2137 Barbara Opoczynska - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa , niezłe wnetrze Barbara Opoczynska Magdalena - opinia (1) słaba obsługa a jedzenie drogie i bez szału Magdalena Stefan - opinia (1) Obsługa niekulturalna, niegrzecznie traktuje klientów. Nikt z pracowników nie... Stefan Aleksander - opinia (1) fantastycznie. wszystko pyszne , super miejsce. Aleksander Ewelina - opinia (1) Jako matka panny młodej byłam w Villi Eva na weselu. O wyborze tego miejsca... Ewelina Nadia - opinia (1) Cena do jakości niestety nie jest adekwatna. Ani wegetariance ani mięsolubnym... Nadia Nadia - opinia (1) Zawsze pyszne jedzenie, też dla wegetarian. Zawsze stała, miła obsługa,... Nadia Alien - opinia (1) Pyszne jedzenie, porcje nie do nażarcia się, ale to delektowania się smakiem... Alien Nadia - opinia (1) Świetne jedzenie i miejsce dla osób szukających opcji najedzenia się bez... Nadia ewa - opinia (1) Trafiliśmy tam dzięki Restaurant Week i nie żałujemy. Potrawy były pyszne i... ewa BEATA - opinia (1) niezapomniany smak. napewno wrócimy BEATA Monika - opinia (1) Polecam bardzo wizytę w Endim. Zwięzłe ale bogate menu pozwoli wybrać coś dla... Monika Agnieszka - opinia (1) Wszystkim polecam nową, przytulną restaurację Endi Wine House w Sopocie.... Agnieszka Małgorzatka - opinia (1) Jestem bardzo pod wrażeniem i to niezwykle pozytywnym. 14 lipca... Małgorzatka