Ola - opinia (1) Wystrój i klimat lokalu bardzo przyjemny. Menu przemyślane, spójne,... Ola Wojtek - opinia (1) Odkrycie sezonu! Dania inspirowane polską kuchnią, we wspaniałej odsłonie. Wojtek Joanna - opinia (1) Super miejsce, doskonałe jedzenie, sprawna i miła obsługa. Bywamy często. Joanna
Marek - opinia (1) Najwyższa jakość. Perfekcyjny mikst smaków plus świetny wybór win połączony z... Marek Karola - opinia (1) Żurek robi wrażenie ! Niby ten smak ale inny, pierogi poezja! Polecam Karola Karol - opinia (1) Super miejsce naprawdę godne odwiedzenia. Muzyka z gramofonu a jedzenie... Karol Viola - opinia (1) Rewelacyjna restauracja. Bardzo klimatyczna. Jedzonko przepyszne za rozsądną... Viola Gosia - opinia (1) Pieknie urządzone. Duzo miejsca. Przemiła obsługa. Przepyszne jedzenie. Wraz... Gosia Anna - opinia (1) Restauracja ładnie położona na wyspie spichrzów.Obsługa bardzo miła, czułam... Anna Beata - opinia (1) Przyjemne miejsce, bardzo miła obsługa i przepyszne jedzenie. Na pewno... Beata Aga - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie, obsługa, przepysznie przyrządzone drinki, a... Aga Lidia K. - opinia (1) Robiłam w tym miejscu imprezę pracowniczą i szczerze polecam, zarówno... Lidia K. lech - opinia (1) Fantastyczne piwo. To wcale nie takie oczywiste w naszych minibrowarach. lech Kasia - opinia (1) Wszystko ładnie, pięknie. Naprawdę dobre jedzenie. Polecam. Ale czy ktoś może... Kasia Rotor - opinia (1) Miejsce do poprawki. Owszem jest smacznie. Philly cheesesteak na dobrym... Rotor Rotor - opinia (1) Moja Gruzja zachwyca, bo zjesz tam równie dobrze jak w Gruzji i to jest... Rotor Dorota Ch. - opinia (1) Wyjątkowy klimat, unikatowe smaki, miła obsługa ;) Dorota Ch. Ponton - opinia (1) Pierwsza daily restaurant w Gdańsku Ponton D3C - opinia (1) Rewelacja! Polecam każdemu co stawia jakość nad ilość. Dania pyszne i... D3C Gabriela - opinia (2) Od lat często gościmy w Klipprze (zimą też) i zawsze jesteśmy bardzo... Gabriela