Iga - opinia (1) Genialna kuchnia! Przepiękny taras, można usiąść nawet w chłodne dni. Obsługa... Iga Ela - opinia (1) Ceny ostatnio poszły bardzo w górę, co skutecznie potrafi zniechęcić nawet... Ela Dante - opinia (1) Świetne miejsce, cudowna atmosfera i pyszne jedzenie. Polecam serdecznie... Dante
Kleo - opinia (1) Przepyszne jedzonko w cudnej lokalizacji, polecam wszystkim wege i nie tylko Kleo Zawierziony - opinia (1) Zimne i nie dobre burgery. Nie polecam Zawierziony Jedrek - opinia (1) Polecam, pizernia na wysokim poziomie.Plus 5 Jedrek Kriss - opinia (1) la petarda:) , udka z kurczaka, żeberka, burger no i Jack on the rocks Kriss Łukasz - opinia (1) Zdecydowaliśmy się w cztery osoby na Tawernę, z przypadku, może trochę to, że... Łukasz Anna - opinia (1) Smaczne jedzenie, przepiękny wystrój, super atmosfera! Polecam! Anna Rafal - opinia (1) Niestety Bazylia upada, nie wiem czym jest to spowodowane, kiedyś świetna... Rafal Karol - opinia (1) Fajny klimat, dobre jedzenie i super ludzie, a piwo najlepsze w Polsce Tak... Karol Agata - opinia (1) PG4 to stylowe miejsce na mapie Gdańska. Organizowałam tu swoje przyjęcie... Agata Xxx - opinia (1) Klimatyczne miejsce, bardzo dobre jedzenie i profesjonalna obsługa. Xxx Marek Barnaba - opinia (1) Odkrycie kulinarne na miarę Świętego Grala! Wyborne dania, jedliśmy tatara,... Marek Barnaba M. - opinia (1) Kelner nie ogarnia tematu...chyba nowy :) burger przeciętny- mięso -także... M. And - opinia (1) Jedna z naszych ulubionych restauracji na Starówce. Przesympatyczna obsługa,... And Pawel - opinia (1) Byłem dziś o 22 kelnerka z fochem poinformowała ze już zamykają a informacja... Pawel And - opinia (1) Kuchnia na świetnym poziomie, imponujące wina, sprawny serwis, smaczne... And And - opinia (1) Mój nr 1 w Sopocie. jakoś jedzenia, pomysłowość dań, serwis - wszystko na... And M. - opinia (1) Zaraz po tak świetnym artykule udaliśmy się do Pop In. Niestety zostaliśmy... M.