Kasia - opinia (1) Wyszłam głodna :( Nigdy nie jadłam tak złego tatara - tatar wołowy w cenie... Kasia Bartek - opinia (1) Zacznę od tego, że azjatyckiej kuchni nigdy dość; sam zresztą czekam aż w... Bartek Aga - opinia (1) Wszystko generalnie na plus, jedyna wątpliwość - obsługa bez rękawiczek i... Aga
Aleksandra - opinia (1) Przerost formy nad treścią paella jak risotto to nie ta bajka kalmary w... Aleksandra kliemtka - opinia (1) Byłam w tym lokalu po raz kolejny, poprzednio zamawiałam pizze. Tym razem... kliemtka B. - opinia (1) Bardzo oryginalne i smaczne dania. polecam zwłaszcza śniadania - bo w tej... B. Małgorzata Gdańsk - opinia (1) Zamówiłam sałatkę z krewetkami. Kilka listków rukoli, 6 małych krewetek, dwa... Małgorzata Gdańsk Emka - opinia (1) Pyszne jedzenie. Byłam już tam nie raz i za każdym razem jestem pełna... Emka Bieta - opinia (1) Zamówienie z dostawą. Zimne i bez smaku. Sądziłam, że jak meksykańska to... Bieta Justa - opinia (1) Wyśmienite potrawy od przystawki do deseru w towarzystwie wspaniałego wina.... Justa Agnieszka - opinia (1) Regularnie korzystam, zawsze zachwyca Agnieszka turysta - opinia (1) Obsługa miła, potrawy przeciętne, zupa rybna tajska dla smakoszy papryki,... turysta Magda i Bartek - opinia (1) W restauracji zorganizowaliśmy małe przyjęcie weselne. Wszystkie potrawy były... Magda i Bartek Sara i Jan - opinia (1) Organizowaliśmy w Aperitivo obiad dla 8 osób. Właściciele lokalu oraz kucharz... Sara i Jan Ewa - opinia (1) Zdecydowany nr 1 w Sopocie. Pyszne rybki. Blisko Monciaka ale spokojnie, bez... Ewa Sbatorek - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie. Nie tanie, ale nie szalenczo drogie. Menu z cenami... Sbatorek Jakub - opinia (1) Jest genialnie! Obsługa uśmiechnięta i pomocna w wyborze dań, z których... Jakub Mellyb - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, wszystko co zamowilismy bylo pyszne. Swieze sezonowe... Mellyb Rocket - opinia (1) W zasadzie to restauracja dla dzieci,wielkość potraw na to wskazuje. Ceny dla... Rocket Klaudia - opinia (1) Mieliśmy dziś zaszczyt gościć w restauracji Kulinarna Ukraina. To... Klaudia