Kasia - opinia (1) To moja ulubiona nadmorska restauracja. Zawsze wracam na fenomenalną zupę... Kasia Krzysztof - opinia (1) Mieszkam w falowcu, wiec czasami odwiedzam Faloviec. Jest smacznie i zdrowo... Krzysztof Krzysztof - opinia (1) Najlepsza restauracja w pasie nadmorskim w Gdańsku Krzysztof
TomStar - opinia (1) Tu dają naprawdę dobrze zjeść. Jedliśmy tu już kilka razy. Żadnych... TomStar K. - opinia (1) Nareszcie na trójmiejskiej mapie pojawiło się miejsce, gdzie można znaleźć... K. Magma - opinia (1) Jest nieźle, ale bez szału. Spróbowaliśmy faszerowanych cheddarem papryczek... Magma Marianna - opinia (2) Obsługa niemiła, swoim zachowaniem nie sprzyja kontynuacji kolejnych wizyt w... Marianna Aga - opinia (1) Jestem nowym klientem tego sklepu i już żałuję że tak późno go odkryłam.... Aga domenico - opinia (1) Przepyszne jedzenie, z polotem, nutką nowoczesności. Kanony zachowane,... domenico Max - opinia (1) Miejsce polecili mi znajomi i nie zawiodłem się - wszystko się zgadzało z ich... Max Monika - opinia (1) Jako, że mieszkamy w pobliżu korzystamy wielokrotnie. Bardzo fajne miejsce,... Monika Patryk B. - opinia (1) Jedna z najlepszych kuchni w Trójmieście, bardzo miła obsługa, super wystrój... Patryk B. Michał - opinia (1) Jedzenie słabe, organizacja pracy fatalna, Sumo Ramen działa na zasadzie... Michał Gig - opinia (1) Trochę się pogorszyło (obsługa), ale moim zdaniem to wciąż miejsce z dobrym... Gig Ralph Rhodos - opinia (1) Klimat miejsca tworzą ludzie...Za każdym razem gdy jestem w Sopocie z... Ralph Rhodos Monika - opinia (1) Bardzo fajne miejsce. Pyszne jedzenie. Świetna obsługa. Naprawdę warto. Monika Pomorzanin - opinia (1) Fajny lokal dobre jedzenie. Mogły by być jeszcze cepeliny w ofercie i ciut... Pomorzanin Dawid - opinia (1) Obsług nachalna jeszcze dobrze nie dokończysz a juz pytaja czy mooga zabrac... Dawid Anna - opinia (1) Przede wszystkim restauracja ma przepiękny i przytulny wystrój. Karta dość... Anna AMW - opinia (1) Desery pyszne, ale makaron carbonara nie do zjedzenia. Przesolony,... AMW