Zdecydowanie polecam (2) Wspaniałe jedzenie, piękny wystrój i bardzo miła, domowa atmosfera. Karta... Robert Semrau Zozia - opinia (1) Pysznie jak u mamy znakomite jedzenie palce lizac:) Zozia Sandra - opinia (1) Bardzo dobre miejsce w zasadzie na każdą okazję. Doskonałe jedzenie: od smaku... Sandra
Milosević - opinia (1) Fajne miejsce, dobre kotajle swietne przekąski. Polecam ,osobiscie odwiedzę... Milosević Piotr - opinia (1) Witam, niezbyt często korzystam ale jeśli sushi to z Hashi Sushi, króciutko ,... Piotr Anna - opinia (1) Przepyszne i przepięknie podane dania :) Szukaliśmy miejsca w okolicy żeby na... Anna Joanna - opinia (1) Wszystko zaskakująco smaczne, przemiła obsługa, domowa atmosfera. Joanna Olga - opinia (1) Nie dorasta do pięt poprzedniej restauracji 4 piętro Jakość jedzenia... Olga Michał Saks - opinia (1) Dramatyczna obsługa, w lokalu mają pierwszeństwo znajomi obsługi. Serwis ma... Michał Saks Paweł - opinia (1) zachęcam do odwiedzin baru tej restauracji . Duży wybòr alkoholi i win . Paweł Bezimienny - opinia (1) Jestem zachwycony!! Do restauracji trafiliśmy przez przypadek bo znajduje się... Bezimienny Bruno - opinia (1) Jedzenie na dowóz znacznie spóźnione, ledwo ciepłe i suche, bez sztućców. Bruno Agata - opinia (1) Wspaniałe, klimatyczne miejsce. Pyszna pierś z kurczaka z pesto pistacjowym i... Agata Iwona - opinia (1) Bywam w bresno z powodu pizzy, która jest wyśmienita....Tym razem coś mnie... Iwona Patrycja - opinia (2) Bardzo często jemy w restauracji Moje Miejsce a teraz zamawiamy z odbiorem... Patrycja Kasia - opinia (1) Radzę omijać szerokim łukiem. Jedzenie nie jest smaczne. Kasia Julia - opinia (1) Modny lokal z fajną atmosferą. Jedzenie przepyszne, a drineczki super podane.... Julia Celina - opinia (1) Nie polecam. Na same napoje czekaliśmy pół godziny. Na resztę dań w sumie... Celina aga - opinia (1) Zaprowadziła nas ciekawość, bo jesteśmy klientami sąsiedniej knajpki.... aga Aga - opinia (1) Mieszkam w Gdańsku,  poszujkuję tu ciągle nowych restauracji, do których będę... Aga