Robert - opinia (1) Najlepsze piwo jakie w piłem w życiu. Dostępna jest deska degustacyjnej w... Robert Sławek - opinia (1) Miejsce bardzo klimatyczne, z fajną obsługą. Szkoda, i to wielka szkoda, że... Sławek Klient - opinia (1) Po ostatniej wizycie w tym miejscu pozostał spory niesmak. Wszystko... Klient
Anna - opinia (1) Miałam przyjemność organizować w Restauracji PG4 obiad rodzinny. Powiem... Anna Julia - opinia (1) Jestem tutaj stałym gościem. PG4 to miejsce z klimatem. Ten klimat tworzą... Julia Julia - opinia (1) Super miejsce. Przepyszna kuchnia. Bede tu wracac z rodzina. Julia Tasia - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa. Tasia joanna - opinia (1) Jedzenie przepyszne, zupa rybna mega, klimat rewelacja, miło wesoło i... joanna Ania - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Przepyszne potrawy. Najlepsza restauracja w Gdyni!!... Ania mactus - opinia (1) My rodzinnie jak mamy ochotę na pierogi to właśnie wybieramy Pierożka i nigdy... mactus Jolanta - opinia (1) Szczerze odradzam ta restaurację. Jedzenie okropne ,w przydrożny barze można... Jolanta PaniSzermanowa - opinia (1) Bardzo lubię tam przychodzić, miejsce przyjemne do siedzenia, ładne, kacik... PaniSzermanowa Dorota - opinia (1) Niestety nie ma karty napoi - i zaskoczyliśmy się bardzo nieprzyjemnie - sok... Dorota Michu - opinia (1) polecam jedzenie poprostu pyszne lekkie i świerze Obsługa bardzo miła i... Michu Weronika - opinia (1) Przepyszne jedzenie, świetny wybór win, nastrojowe wnętrze. Polecam! Weronika Marcell - opinia (1) Nareszcie coś bezglutenowego i weganskiego równocześnie!! Fajne świeże soki i... Marcell Ania - opinia (1) Bardzo miła obsługa, jedzonko pycha - zupa, makaron i Burger mniam :) Ania Alcest - opinia (1) Doskonałe dania kuchni polskiej nad Motławą. Przyjemny, kameralny lokal.... Alcest Marin - opinia (1) Byłyśmy kiedyś stałymi gośćmi restauracji ale więcej nie wrócimy. Wczoraj... Marin Emil - opinia (1) Perfekt - klimat nadmorski ,mila obsluga,fantastyczne pierogi z gesina Emil