Milka - opinia (1) Uwielbiam, przepyszna kuchnia pełna smaków i aromatów. Restauracja, która... Milka Milka - opinia (1) Byłam, jadłam, piłam - polecam. Udko z kaczki i żeberka sztos!!! Na pewno... Milka Jarek - opinia (1) Może nowe ładne miejsce ale postawiłem na burgera, bułka smaczna ale sam... Jarek
Adam - opinia (1) Miejsce bardzo fajnie polozozone, z dala od glownych szlakow turystycznych,... Adam Nati - opinia (1) Wszystko bardzo fajnie, smacze potrawy naprawdę polecam Nati Maciek - opinia (1) Super miejsce. Fantastyczne jedzenie i miła obsługa. Maciek Wioletta - opinia (1) Pyszne jedzenie I jeszcze lepsza obsługa Wioletta Matsogi - opinia (1) Dałbym 7 gwiazdek... Przepyszne, bogactwo smaków , przystępna cena. Matsogi Mans - opinia (1) Stara falla - dobra jakość Nowa falla - niestety sporo gorzej. Rozpocznijmy... Mans Wuja - opinia (1) Super dania i fantastyczna obsługa !!! Wuja Smakosz. - opinia (1) Bylem bardzo milo obsluzony. Jedzenie smaczne. Pizza super. Ceny przystepne.... Smakosz. Ewa - opinia (1) Byłam dzisiaj jedzonko bardzo dobre i bardzo miła atmosfera polecam Ewa Marek - opinia (1) Po prostu rewelacja. To jest knajpa która od lat utrzymuje najwyższy poziom.... Marek Marek - opinia (1) To zdecydowanie mój numer jeden w Sopocie, pyszny lunch w bardzo dobrej... Marek Aga - opinia (1) Maestria smaków. Pysznie, miło i super wybór win. Aga Sopocianin - opinia (1) Piękne wnętrze, pyszne jedzenie, niezły serwis i dobre wina - w bocznej... Sopocianin Madzia - opinia (1) Pizze przepyszne a desery jeszcze lepsze:) jemy tam regularnie, bardzo polecam Madzia Jan - opinia (1) Obiad z przyjaciółmi. Jedzenie wyśmienite (łosoś MOWI, rosół z kołdunami,... Jan Rotor - opinia (2) Jest ładnie, przyjemnie, obsługa bardzo miła, ale przede wszystkim jest... Rotor Iga - opinia (1) Genialna kuchnia! Przepiękny taras, można usiąść nawet w chłodne dni. Obsługa... Iga