Jacek - ocena (1) Super klimatyczna restauracja i wystrój. Jedzenie i obsługa na najwyższym... Jacek Kuba - ocena (1) Bardzo dobre smashburgery, fajna atmosfera! Kuba Rodzinka ze Śląska - ocena (1) Bardzo pyszne i pięknie wyglądające śniadania a kawka przelewowa dla nas... Rodzinka ze Śląska
AnkaB - ocena (1) Od kilkunastu lat przychodziłam tu i zimą i latem. Pięknie, smacznie i... AnkaB Agnieszka - ocena (1) Wszystko super ,młody energiczny personel i miła obsługa Agnieszka Kinga - ocena (1) Fenomenalne steki, burger z frytkami przepyszny !!! Wszystko świeże i... Kinga Marcin S. - ocena (1) Bardzo fajnie miejsce ze świetnym jedzeniem. Zupa Borowikowa wyborna, schab z... Marcin S. Nancy Stebnicki - ocena (1) I finally made it here. Tried to go here in May but the had a booked event.... Nancy Stebnicki Aga - ocena (1) Pyszne jedzenie polecam Aga monika - ocena (1) Drugi raz byłem. Za pierwszym ok dlatego rozczarowanie ogromne. Tatar w... monika Klient - ocena (1) Rozmowy na Ty z gościem, przeraźliwy hałas w środku i klejące się stoły.... Klient Zwykły klient - ocena (1) Byliśmy w restauracji 18.08.2024 r. zamówiliśmy pizzę Capircciosse, krem z... Zwykły klient Dawid - ocena (1) Dziękujemy za tak wspaniałe miejsce, gdzie w końcu można zjeść pyszną polską... Dawid Mirosław - ocena (1) Pomysł, bo od nich wszystko się zaczyna nasz był raczej codzienny i... Mirosław Agnieszka - ocena (2) Elegancko ale przyjaźnie.... pyszne jedzenie, szczególnie polecam doradę dla... Agnieszka Kaśka - ocena (1) Mieliśmy przyjemność zjeść rodzinny obiad w Bistro Miasto i musimy przyznać,... Kaśka Tatiana - ocena (1) Kilka razy byłam w Peperino i dziwią mnie złe opinie. Za każdym razem byłam... Tatiana Bożena - ocena (1) 28.08-Super klimat, Pan kelner niesamowity, jedzenie przepyszne, Polecamy Bożena Bożenna Patora Przyjemska - ocena (1) Odwiedziłam wczoraj po raz pierwszy RestauracjęDiunę ,jestem zachwycona... Bożenna Patora Przyjemska Klaudia - ocena (1) Najlepsza obsługa i jedzenie Klaudia