Igor - ocena (2) Najleoszy lokal w trójmieście! Igor Iza - ocena (1) Wszystko zdecydowanie tam nie gra Iza Lena - ocena (1) Bardzo ładne miejsce.Przepyszne jedzenie jeszcze lepsza obsługa pozdrawiamy... Lena
Bożenka - ocena (1) Pysznie , miło. Byliśmy wczoraj, dzisiaj wracamy i ponownie spędzimy miły i... Bożenka MAREK - ocena (1) Lokalizacja - niby w hałaśliwym centrum - ale jednak z dala od zgiełku.... MAREK KASIAk1988 - ocena (1) Byłem ostatnio w ArtBistro w Garnizonie Gdańsk i muszę powiedzieć, że to było... KASIAk1988 Magda - ocena (1) Pyszne jedzenie, świetna atmosfera cudowny wystrój! Magda Adam - ocena (1) Bardzo miła obsługa Adam Andrzej - ocena (1) Jedzenie przepyszne, kaczka mistrzostwo świata, sandacz ekstra, obsługa... Andrzej Monika z rodziną - ocena (1) I było pięknie - kulinarnie - dania główne wyśmienite ( pierś z kaczki,... Monika z rodziną Beata - ocena (1) Mega pyszne jedzonko . Mąż powiedział że to kulinarny orgazm Jedliśmy... Beata Ewa - ocena (1) Pyszne jedzenie. Duże porcje. Bardzo miła obsługa. Polecam. Ewa Rainbow Gdańsk SC - ocena (1) Bistro Oliwa to doskonałe śniadania i smaczne propozycje na obiad. Bywamy tu... Rainbow Gdańsk SC Beata - ocena (1) Byłam dzisiaj super jedzenie polecam miła obsługa i bardzo klimatycznie. Beata Elwira - ocena (1) Świetne jedzenie, duże smakowite porcje. Ale najbardziej podobała mi się... Elwira Monika - ocena (1) Nie polecam! Ryba dorsz przesolona, rosół sama woda nie przyprawiona,... Monika Lidia - ocena (1) piękne zaskakujące wnętrze. Doskonałe jedzenie. Profesjonalna obsługa. Lidia Sławomir - ocena (1) Super wszystko obsługa i Menu. Sławomir Marlena - ocena (1) Jedzonko i klimat prima sort! Wybrałam to miejsce na spędzenie urodzin mamy.... Marlena Rafał - ocena (1) Petarda smaku i cudowna obsługa! Rafał