Agnieszka - ocena (1) wspaniała paella z owocami morza. Piękne wnętrze lokalu. Polecam. Agnieszka inez - ocena (1) urokliwe miejsce na mapie Sopotu. Odrestaurowana, drewniana konstrukcja z... inez Halina z rodzinką - ocena (1) Wspaniałe i ciekawe potrawy, obsługa na najwyższym poziomie, klasa sama w... Halina z rodzinką
Dorota - ocena (1) Witam ostatnio miałam przyjemność spędzić cudowny wieczór w restauracji... Dorota Małgorzata.G. - ocena (1) To miejsce mnie zaczarowało.jedzenie fantastyczne.zupa rybna-lepszej nie... Małgorzata.G. adi - ocena (1) Byliśmy tam na śniadaniu i było bardzo spore jedliśmy chałkę z krewetkami ,... adi Joanna - ocena (1) Najlepsza rybka najlepsza obsługa Takiego podejścia i uśmiechu na twarzy... Joanna Mariusz - ocena (1) Wspaniałe miejsce, pyszne jedzenie ale przede wszystkim przemiła obsługa !!!... Mariusz Katarzyna - ocena (1) Bardzo fajna restauracja. Jedzenie bardzo smaczne. Wielki plus dla... Katarzyna Agnieszka - ocena (1) Byliśmy dziś pierwszy raz .Zupa rybna - tragedia .O ile można to nazwać... Agnieszka Rafał - ocena (1) Dawno nie byłem, ale się nie zawiodłem. Poziom przygotowani dań i ich... Rafał Patry - ocena (1) Super miejscówka i można bardzo dobrze zjeść. Patry Andziulina - ocena (1) Bardzo smacznie! Kosztowaliśmy zupy bardzo aromatyczne spełniły nasze... Andziulina rybkaanna - ocena (1) Super obsługa i wszystko z gustem ugotowane i podane rybkaanna ANNA - ocena (1) Świetne miejsce...w ogródku nad samą wodą. Dorsz bardzo smaczny...Pani... ANNA Magda - ocena (1) Przepyszne burgery z szarpaną wołowiną. Przemiła obsługa. Bardzo fajne... Magda Bogusia W. - ocena (1) Zupełnie niespodziewanie odkryłyśmy z siostrą perełkę wśród trójmiejskich... Bogusia W. Daria - ocena (1) Piękne wnętrza, pyszny deser i przemiła obsługa ! Daria Agnieszka - ocena (1) Atmosfera lokalu jest niesamowita, przyjaźnie - czujesz się jak w domu bez... Agnieszka Wiktoria - ocena (1) wszystko pyszne Wiktoria