Janek - ocena (1) Naprawdę nic nadzwyczajnego. Średniej klasy burgery, żeberka ok ale jako... Janek Izamts - ocena (1) Pyszne jedzenie, cudowna obsługa, nietuzinkowy klimat.Dziękujemy Izamts mikewazowski - ocena (1) jak dla mnie na pewno nie numer 1 w trójmieście. Obsługa była naburmuszona a... mikewazowski
Andrzej - ocena (1) Restauracja Polecam Andrzej mill - ocena (1) Dla mnie totalny sztos ! Polecam każdemu Szkoda, że nie można dać miliona... mill Janette - ocena (1) Sehr leckeres Essen (selten so gut gegessen) , der Qualität des Essen... Janette Mariola - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce, jedzenie pyszne a Pani Weronika która nas... Mariola pani w okularach - ocena (1) Bardzo miłe wrażenie z pobytu w lokalu.Obsługa zainteresowana konsumentem od... pani w okularach Klaudia - ocena (1) Pyszne jedzenie, duże porcje oraz miła obsługa Klaudia Karolina Skwierzyńska - ocena (1) Obsługa bardzo profesjonalna i miła. Jedzenie podane szybko i sprawnie,... Karolina Skwierzyńska Kasia - ocena (1) burger nie powala smakiem ot tak normalny burger za to ceny coraz bardziej... Kasia Joanna - ocena (1) Świetny lokal na przyjęcie urodzinowe. Jedzenie pyszne, przemiła i uczynna... Joanna Grzegorz - ocena (1) Jedzenie jest bardzo smaczne a obsluga od Pani Kasi fantastyczna, jest bardzo... Grzegorz Patrycja - ocena (1) Nie polecam. Na obiad czekaliśmy ponad godzinę, nikt nas nie poinformował o... Patrycja Dorota - ocena (1) Piękny wystrój, muzyka, bardzo dobre jedzenie - zupa myśliwska, barszcz,... Dorota Paulina - ocena (1) Najlepsza obsługa z jaką się spotkałam oraz przepyszne dania które zjadłam ze... Paulina Werka - ocena (1) Super lokal przepyszne pożywne i smaczne śniadanko i w dodatku tanio i to z... Werka Ewa - ocena (1) Nie polecam . Jedzenie bardzo słabe. Surówka z kapusty porażka ( kapusta... Ewa Irena - ocena (1) Restauracją zachwyca profesjonalną obsługą, wyśmienitą kuchnią i wystrojem po... Irena Maciej - ocena (1) Lokal jest w samym centrum, fajny, spokojny klimat. Bardzo dobre śniadania.... Maciej