Agnieszka - ocena (1) Dużo efektów ale szału nie ma. Mi osobiście nie smakowało Agnieszka Asia - ocena (1) Super miejsce na imprezę rodzinna, jak i młodzieżowa. Polecam nie tylko na... Asia Edyta - ocena (1) Byliśmy jakiś czas temu : Na wejściu niby miło , długi czas oczekiwania na... Edyta
Janusz - ocena (1) Wizyta nasza w tej restauracji na wstępie zaczęła się od tego że przy... Janusz Warto zajrzeć. - ocena (1) Doskonałe i pięknie podane dania. Rewelacyjny halibut. Świeży i rozpływający... Warto zajrzeć. Anna - ocena (1) Kolejka po jedzonko mówi sama za siebie, wszystko pycha, polecam! Anna Julita - ocena (1) Rewelacja. Wspaniała, życzliwa obsługa, a steki palce lizać :) Pycha. Julita Ewa - ocena (1) Wspaniałe miejsce godne polecenia perełka wsród Gdańskich restauracji Ewa Anna - ocena (1) klimatyczne miejsce, czas spędzony bardzo miło. Dla wine lovers idealne... Anna Maciej Z. - ocena (1) Byłem na imprezie firmowej i lokal zrobił na mnie ogromne wrażenie. Jakbym... Maciej Z. Paweł - ocena (2) Menu, smak, podanie itp. wszystko w porządku ale nie jestem w stanie... Paweł Ziggy - ocena (1) Trafiłem na recenzję Pana Makłowicza na YT i zachęcony sprawdziłem... Ziggy Anka - ocena (1) Wystrój, dość ładny, stoliki ustawione bardzo blisko siebie, ale bardzo... Anka Joanna - ocena (1) Jak zawsze super! Już po raz kolejny organizowaliśmy uroczystość rodzinną w... Joanna Kasia - ocena (1) Pięknie i smacznie! Kasia Kasia - ocena (1) Pięknie i smacznie! Kasia Maciej - ocena (1) Super serwis i ciekawe menu. Polecam:) Maciej Natalia Wiśniewska - ocena (1) Nietypowe, ale zarazem przepiękne wnętrze do tego przepyszne jedzenie w... Natalia Wiśniewska Oskar - ocena (1) Pyszne jedzenie i wspaniały włoski klimat. Nie zawiodłem się Oskar Wojciech - ocena (1) Miejsce z prawdziwie włoskim klimatem i doskonałą kuchnią, profesjonalna... Wojciech