Daria - ocena (1) Piękne wnętrza, pyszny deser i przemiła obsługa ! Daria Agnieszka - ocena (1) Atmosfera lokalu jest niesamowita, przyjaźnie - czujesz się jak w domu bez... Agnieszka Wiktoria - ocena (1) wszystko pyszne Wiktoria
Ola i Ania - ocena (1) Pyszne jedzenie ( jadłam z córcią 8l. drugi dzień z rzędu, bo nie chce isc do... Ola i Ania Ania - ocena (1) Fantastyczna obsługa, jedzenie pyszne. Polecam Ania KM - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Bardzo dobre burgery, a do nich świetne dodatki. Z... KM Miki - ocena (1) Fenomenalny w smaku i idealnie przyrządzony filet mignon. Mięso najwyższej... Miki Dominik - ocena (1) Najlepsze Wague A5 jakie jadłem Dominik Zbigniew - ocena (1) Genialne jedzenie i obsługa i ta muzyka na żywo....... Zbigniew Iza - ocena (1) Klimatyczne, bardzo ciekawe wnętrze. Kelnerki tworzące przytulną atmosferę.... Iza 3K - ocena (1) Najlepsza sałatka z krewetkami i mango ever! Krewetki w panierce najlepsze na... 3K Żaneta - ocena (1) Zamówiłam amerykańskiego burgera, był bardzo dobry i syty. Dzieci też... Żaneta Ewa - ocena (1) Viceversa w Gdyni , tuż przy bulwarze, zachęca do wejścia o każdej porze.... Ewa Jan Cheba - ocena (1) 1. Miła obsługa 2. Dobry mechanizm wołania kelnera guzikiem 3. Szybkie... Jan Cheba An - ocena (1) Eh nikomu nie polecam jeśli ktoś lubi tak azjatycka kuchnie jak ja...... An Dżoena - ocena (1) Jedzenie nawet spoko, ale ogólnie duzo minusów. Kelner zero znajomości o... Dżoena Gdynianin - ocena (1) Bene Pasta Bar w Sopocie to prawdziwy raj dla miłośników włoskiej kuchni.... Gdynianin Monika k - ocena (1) bylam tam pierwszy raz i nigdy więcej. Pani kelnerka ,która przedstawiła się... Monika k Agnieszka - ocena (1) Przemiły kelner Mike uśmiechnięty, potrafiący dobrze doradzić i zachęcić do... Agnieszka Anne Polinski - ocena (1) We had delicious dinner at the restaurant. Tasty food & great service! Will... Anne Polinski