Jan - ocena (1) Jedzenie słabe strasznie powiem tak w mc donald lepiej zjemy . W tak słabej... Jan Sopociak - ocena (1) Jestem stałym klientem restauracji Puket, gdzie regularnie odwiedzam i zawsze... Sopociak Tadeusz - ocena (1) Do wizyty w sierpniu 2024 jako koneser kuchni tajskiej (30 lat w Tajlandii)... Tadeusz
Magdalena - ocena (1) Przemiła obsługa- Pani Malwino, dziękuję bardzo. Doskonałe jedzenie i dla... Magdalena Beata - ocena (1) Wizualnie przyjemne miejsce. Kameralny, słoneczny tarasik podczas zachodu... Beata Damian - ocena (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami wybraliśmy się do restauracji po raz pierwszy.... Damian Aneta i Przemek - ocena (1) Wczoraj byliśmy z mężem na 9 piętrze Polecam to miejsce Obsluga wspaniałą,w... Aneta i Przemek Waldemar - ocena (1) Super restauracja. Bardzo smaczne dania. Mila obsluga. Piekny widok na... Waldemar Małgorzata - ocena (2) Byłam dziś po raz drugi. Za pierwszym razem zamawiałam stek z kalafiora,... Małgorzata MiroSkr - ocena (1) Przepyszne jedzenie, porcje wręcz ogromne! Można na spokojnie przyjść z całą... MiroSkr Mieszkanka - ocena (1) Bardzo smacznie ! Mieszkanka N - ocena (1) Rewelacyjne jedzenie. Mięso najwyższej jakości co czuć od pierwszego kęsa.... N Jolanta Osowicka - ocena (1) Pizza -nie ma nic wspólnego z oryginalną pizzą neapolitańską-tam brzegi są... Jolanta Osowicka Aleksandra - ocena (1) Świetne jedzenie warto odwiedzić to miejsce Aleksandra Marcin - ocena (1) Perfekcyjne jedzenie Marcin Endrju - ocena (1) Jedzenie super, schabowy , żeberka i dziczyzna duży plus, piwo pszeniczne z... Endrju Asia - ocena (1) Bardzo smacznie i klimatycznie.Obsluga przemila. Asia Tomasz - ocena (1) Super gospodarz, zajefajne jedzenie, przystępne ceny no i cudowna atmosfera.... Tomasz Marcin - ocena (1) doskonale gruzinskie jedzenie Marcin Radoslaw - ocena (1) Kaczki byly dzisiaj beznadziejne , niedopieczone. Mimo, ze zarezerwowalem... Radoslaw