Jacek - ocena (1) Super miejsce. Piękny klimat , kelnerka bardzo zadbała o nas, a dania... Jacek Gość - ocena (1) Niestety wszystko podczas mojej wizyty było nie tak. Bardzo długie... Gość Katarzyna Izydorek - ocena (1) Klimatyczna, pięknie urządzona restauracja. Serwuje pyszne posiłki. Można tam... Katarzyna Izydorek
Agata - ocena (1) Byłyśmy z koleżankami w Śliwce w kompot w Sopocie i jakie bylo nasze... Agata Liudmyla - ocena (1) Byliśmy dzisiaj w tej restauracji. Bardzo smaczne jedzenie. I specjalne... Liudmyla Para - ocena (1) Warto wejść i spędzić czas. Smaczne dania, duże porcje. Miła obsługa Pani... Para Mają - ocena (1) Jedzenie na prawdę dobre Mają AGA - opinia (2) ogólna ocena fajna, tylko byłam nieprzyjemnie zaskoczona gdyż wybrałam się... AGA Tomasz - opinia (2) Sale dramatycznie zaniedbane PRL/ wczesne lata '90 Tomasz Zenon - ocena (2) Rezerwacja zlozona meilowo a po przyjsciu jej brak,obsluga jakby za kare tam... Zenon Anna - ocena (2) Kawa to dramat i niesmaczny żart ...klientowi powinni płacić za coś tak... Anna Katarzyna - ocena (1) Lokal bardzo klimatyczny,obsługa profesjonalna,jedzenie smaczne pięknie... Katarzyna Janusz - ocena (1) Tragedia. Mieliśmy rezerwację stolika na urodzinowy obiad, byliśmy tam po... Janusz Rodzinka - ocena (1) Tragedia, zamówienie przyjęte i po godzinie czekania z dzieckiem... Rodzinka Gizela - ocena (1) Tragedia ! Wróciliśmy po długiej przerwie i wielkie rozczarowanie zupa z... Gizela krystian - ocena (1) Obsługa na wysokim poziomie,reaguje od razu na wejściu mowa o Michale zupka... krystian Czytelnik - ocena (1) Jedzenie nawet smaczne. Mimo wczesnej pory, nie było większości dań z karty.... Czytelnik MAG3City - ocena (1) Bardzo klimatyczne wnętrze, miła i sprawna obsługa. W karcie każdy coś dla... MAG3City Patrycja - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Patrycja Monika - ocena (1) Rewelacja pod każdym względem . Pyszne jedzonko , super klimat, profesjonalna... Monika