Maciej - ocena (1) Lokal jest w samym centrum, fajny, spokojny klimat. Bardzo dobre śniadania.... Maciej Maria - ocena (1) Genialne śniadania, miałam okazję być również na obiedzie i też mi smakowało.... Maria Maria - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce, sympatyczna obsługa i pyszne jedzenie. Lubię tam... Maria
Tomek - ocena (1) Zachęcony dobrymi opiniami poszedłem na śniadanie. Zamówiłem standard czyli... Tomek Karolina - ocena (1) Bardzo dobre śniadania w przystępnych cenach, polecam :) Karolina Kasia0541@gmail.com - ocena (1) Julka świetna obsługa ,polecam się na przyszłość . Super jedzonko i świetne... Kasia0541@gmail.com Ewa - ocena (1) Świetna obsługa, pyszne jedzenie i klimat. Gorąco polecam :D Ewa Agnes - ocena (1) Mega jedzenie - halibut obłędny!!!!! Obsługa miła , sprawna. Dużo atrakcji... Agnes Malwina - ocena (1) Cudowna restauracja! Jedzenie przepyszne ze świeżych składników. Po remoncie... Malwina Ola - ocena (1) Wszystko było wyjątkowo smaczne. Duży plus za obsługę kelnerską, świetnie nam... Ola Krzysztof - ocena (1) Wspaniałe miejsce, blisko molo i plaży. Super obsługa i wystrzałowe jedzenie.... Krzysztof Paszport - ocena (1) Bardzo miła obsługa i klimat. Warto posmakować piwo Pils z goryczą i... Paszport Ania - ocena (1) Rewelacyjne potrawy. Sztos! Polecam Ania Hanna - ocena (1) Smaczne jedzenie miła obsługa sympatyczna atmosfera. Naprawdę polecam Hanna Tytus - ocena (1) Jedzenie dobre, ale obsługa Wojtka jeszcze lepsza Tytus Rafał - ocena (1) Doskonałe miejsce warte odwiedzenia. I pod kątem kuchni którą się tu serwuje... Rafał Ola - ocena (1) Wspaniałe miejsce z przepysznym jedzeniem i doskonałą obsługą. Jedna z... Ola Tomasz Horn - ocena (1) Restauracja malowniczo położona jedzenie serwowane przepyszne obiad żurek... Tomasz Horn Mirela - ocena (1) Byłam wczoraj na dyskotece i m8ałam przyjemność zjeść przepyszną kolacje.... Mirela Monika - ocena (1) Klimatycznie miejsce z bardzo dobrym jedzeniem. Idelane na kolację lub obiad... Monika