Filip - ocena (1) początek świetny a tarez juz loty obniżone. ..tak samo z obsługą.... Filip Lukasz K - ocena (1) Świetne miejsce! Jedzenie rewelacja, ceny bardzo atrakcyjne, zwłaszcza, że... Lukasz K pavelch@onet.pl - ocena (1) Gdańsk 9 piętro. Wspaniałe miejsce i super atmosfera. Wspólnie z żoną... pavelch@onet.pl
NemeN - ocena (1) Kiedyś bywaliśmy systematycznie przynajmniej raz w miesiącu z całą rodziną.... NemeN Grzegorz - ocena (1) Przyzwoita restauracja jedzenie bardzo dobre porcje dość duże miła atmosfera... Grzegorz Magdalena - ocena (1) Jedzonko pyszne. Jestem kolejny raz i wszystko super. Polecam. Magdalena BC - ocena (1) Obsługa na tragicznym poziomie BC lucus215@wp.pl - ocena (1) Byłam dzisiaj w restauracji Śliwka w Kompot w Gdańsku jedzenie bardzo dobre... lucus215@wp.pl Hanna - ocena (1) Świetna obsługa,przepyszne jedzenie. Polecamy gorąco!!! Hanna M - ocena (1) Czytając komentarze mam wrażenie, że ta restauracja ma dużą konkurencję.... M PIOTR - ocena (1) Pysznie jak zawsze, polecam :)) PIOTR Gigi - ocena (1) Przepyszne, obsługa uwija się jak w ukropie, elastyczni i powtórzę- przepyszne! Gigi mysza - ocena (1) dla mnie najlepsza, pod wodza przemilego wlocha, ktory dbal o nastroj i smak,... mysza Malwina - ocena (1) Świetna restauracja! Bardzo smaczne jedzenie, pyszne oraz zdrowe. Duże... Malwina Grażyna - ocena (1) bardzo dobre jedzenie, podziękowania dla kucharzy Grażyna Zenek - ocena (1) Lokal klimatyczny,zorganizowałem żonie urodziny z których ja i goście byliśmy... Zenek Marta - ocena (1) Genialne miejsce w Sopocie. Śniadania najsłodsze w mieście ! Marta Kamila - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa Kamila Milena - ocena (1) Bardzo miła obsługa a w szczególności Pani Ola ,pyszne jedzenia .polecam Milena karola - ocena (1) Jedzonko pyszne !!! Szacunek dla młodych ludzi którzy tam pracują,... karola