Mirela - ocena (1) Byłam wczoraj na dyskotece i m8ałam przyjemność zjeść przepyszną kolacje.... Mirela Monika - ocena (1) Klimatycznie miejsce z bardzo dobrym jedzeniem. Idelane na kolację lub obiad... Monika Września - ocena (1) Przepyszne jedzenie,fantastyczny Szef.Świetnie spędziliśmy czas przed koncertem. Września
Monika - ocena (1) Tragedia nie dało się zjeść tak śmierdzący burger i mało apetyczny .Nie... Monika Krystyna - ocena (1) Pan Kelner, bardzo niemiły już od wejścia. Podano potrawy niezgodne z... Krystyna Dorota Mosz - ocena (1) Byłam rok temu zachwycona miejscem. Rzeczywiście nadal jest pięknie a widoki... Dorota Mosz Dana - ocena (1) Tagliata Di Manzo -sam stek ok i sos ostrygowy powiedzmy ze też ok.ale cała... Dana Kinga - ocena (1) Jestem szczerze zachwycona !!! Wspaniały klimat, przepyszne jedzenie, pani... Kinga karolina - ocena (1) Absolutnie wyjątkowe doświadczenie kulinarne! Autentyczne włoskie smaki,... karolina Krzysztof - ocena (1) Rekomendacja Michelin na wejściu i nie zawiodłem się. Pysznie i klimatycznie... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) Bardzo eleganckie miejsce na kulinarnej mapie trójmiasta. Warto zaprosić... Krzysztof Andrzej - ocena (1) bardzo fajny bar hotelowy rybny , ryby pyszne i zapach ich wszem obecny.... Andrzej robertmorownica@poczta.onet.pl - ocena (1) W dniu 10.07.2024 zostaliśmy bardzo miło przyjęci i obsłużenie przez obsluge... robertmorownica@poczta.onet.pl volodymyr - opinia (2) Super kuchnia, Super smaczne. Найкраща україньська їжа! volodymyr Sofia - ocena (1) Bardo dobra restauracja , warta odwiedzenia Fajna obsługa i przepyszne Dania... Sofia Hubert - ocena (1) Bardzo mi smakowało jedzenie . Zamówiłem pielmieni z jagnięcina, filet z... Hubert Koneser trunków - ocena (1) Petarda!!!!! Obsługa barmańska na najwyższym poziomie. Czarna olcha -... Koneser trunków Michal - ocena (1) Wy to już ładnie odlecieliście na planetę pazerność - Margherita za 52 złote?... Michal Kasia - ocena (1) W dniu dzisiejszym miałam przyjemność być gościem na stypie i zjeść w tej... Kasia Autor - ocena (1) Kilka razy próbowałam tłumacząc że może zły dzień trafiłam. Za każdym razem... Autor