bywalec - opinia (1) Bardzo czesto chodze do restauracji tesoro, przyprowadzam tam wszystkich... bywalec NAJLEPSZA RESTAURACJA WŁOSKA W POLSCE (1) Fenomenalna obsługa, fenomenalne jedzenie, Super atmosfera dodająca... Piotr moja ulubiona restauracja, ALE... (2) zdecydowanie polecam restaurację. Jedyny minus (niestety bardzo duży minus) -... voopeem
małże mniam mniam (1) Jeśli ktoś nie zna włoskiego klimatu to skrytykuje gwar, bliskośc stolików, w... mewa Warto spróbować. (1) Wszyscy przyzwyczajeni do "zwykłych" pizzerii jakich jest wiele w Trójmieście... Lubek Fatalna obsługa (1) Spędziłem w tej restauracji 1.5h czekając ma sałatkę. Udało im się podać... MS rewelacja! (1) Lepszej pizzy nie jadłem nigdy, a byłem we Włoszech nie raz. Bardzo ciekawe... mry Fantastyczna kuchnia i dobra obsługa. (1) Nie znajduję lepszej włoskiej restauracji w Trójmieście. Tesoro zapewnia... Agnieszka_G ok, ale... (1) Uważam, że jedzenie jest smaczne, warto zagladac do tygodniowej karty dan,... Agata Genialnie!! (1) Jeżdże do włoch od kilku lat i brakuje mi tego jedzenia i klimatu kiedy... mm Tragiczny rozstrój żołądka (1) Nie polecam - już dobę poniewiera mnie po pizzy którą zjadłam wczoraj.... mia Jedyna prawdziwa w Trómieście (1) Byłem już w Tesoro kilkanaście razy, bo to niestety jedyna włoska restauracja... maarciel Przereklamowana (1) Wybraliśmy pizzę, lasagne i caneloni. Jedynie to ostatnie było w miarę dobre.... Monika i Adam Zocha - opinia (1) byłam tam dwa razy, raz na rodzinnym obiedzie, drugi raz ze znajomymi.Klimaty... Zocha Karol - opinia (1) Jakość i cena zupełnie nie współgrają. Popieram przedmówcę - lasagne bez... Karol świetnie (1) chyba jedyna restauracja włoska w dobrym stylu w okolicy jak nie w... leeloo asia - opinia (1) świetna knajpka - nastrojowa pomimo tłoku :) zarówno na spotkania ze znajoymi... asia Beznadziejna obsługa, przeciętne jedzenie, wysokie ceny (1) Wkurza mnie w takich restauracjach beznadziejność podejścia obsługi -... J.G. Nie polecam (1) W zyciu nie jadlam gorszej lasagne...i jeszcze za ta cene! pizza bez... Nat Super (1) Jestem zachwycony tą restauracją, byłem we włoszech, ale po co, skoro tak... Chrystian