wielkie rozczarowanie (1) Z przykrością stwierdzam, że restauracja znacznie obniżyła loty. Bywałem... Mirosław Szumiło rozczarowana - opinia (1) W restauracji byliśmy trzeci raz, pizza dla nas jest naprawdę... rozczarowana Nie polecam (1) Wysokie ceny w stosunku do wielkości. Smak bardzo specyficzny na upartego... Gość
Przereklamowana (1) Po wysłuchaniu wielu "ochów" i "achów" na temat "najlepszej włoskiej... Emet Miało być smacznie... (1) ...a było obrzydliwie. Niby zaczęło się dobrze (bruschetta, tego nie można... Paula jaaaa - opinia (1) najlepsza restauracja w trojmiescie wejdz i sprawdz nie kieruj sie opinia... jaaaa ciekawa i bardzo smaczna kuchnia (1) W restauracji byłam razem z mężem z okazji moich urodzin. Duży wybór win i... Kasia To był ostatni raz,,, (1) Od kilku lat ulubiona włoska knajpa w Trójmieście. Miejsce spotkań ze... Adam NIe polecam (1) Witam byłem w tej restauracji w sumie pierwszy i ostatni raz. Poszedłem tak... Piotrek Zrezyguj! (1) Słyszałam o tym miejscu dobre opinię, zabrałam na kolację gości spoza... elvic Nigdy więcej (5) Byłam 4 razy i zawsze było w miarę , choć bez rewelacji. Ostatnio jednak... Cleo Najlepsza włoska restauracja na północ od Alp (1) Dania bronią się same, 100% Włoch - bo robione przez Włochów. Obsługa... WK Wyśmienita pizza ! (1) W skrócie: najlepsza pizza w 3-mieście i szkoda że skala w "jakość potraw"... pwnz0r Polecam! (1) Świetne miejsce. Ceny dosyć wysokie, ale warto. Clifffford Sympatyczna restauracja (1) Ogólnie byłam zadowolona z wizyty - byłam tam na rodzinnym obiedzie. Obsługa... jah Zepsuli mnie (1) Lokal z fantastycznym klimatem. Zawsze sporo ludzi, dosyć gwarno, ale właśnie... Aga Beznadzieja (2) Niestety się zawiodłam. 1. Kelnerka nie zapisała całości zamówienia. 2. Czas... Olala Pizza (1) Witam podtrzymuje opinie o najlepszej pizzeri w 3city! Co do reszty dan sie... dakid to już nie to co kiedyś.... (1) w między czasie otwarto w trójmieście inne prawdziwe włoskie knajpy z... vaffa Fantastycznie - miejsce do którego chce się wracać! (1) Tak, tak i Jeszce raz tak :) Jesteśmy stałymi gośćmi w Restauracji Tesoro.... Ewa