bardzo dobre jedzenie dla osób z grubszym portfelem (1) Restauracja z bardzo dobrym jedzeniem, oryginalnymi włoskimi składnikami,... Emilia rewelacyjna pizza - ale niestety obsługa słaba (3) Druga wizyta. Wchodzimy do restauracji. Żona wchodzi może ze dwa metry od... M Obsługa beznadziejna (1) Przedewszystkim zraziła mnie postawa obsługi już na wstępie: przyjechałem do... Artur
ceniutko (2) Na początku ( 2lata temu) było ok- ale teraz z miesiąca na miesiąc gorzej. To... mizeria Katastrofa!! (1) Z dnia na dzień jest coraz gorzej. Byłem kilka razy i było o niebo lepiej i... Halina rewelacyjna pizza - ale niestety obsługa słaba (1) Druga wizyta. Wchodzimy do restauracji. Żona wchodzi może ze dwa metry od... M pizza pychotka (1) Pizza była taka jak być powinna! cisto cienkie, ale nie za cienkie- dobrze... asia Big disappointment (1) I've been a regular at Tesoro since the beginning. It used to be first class... Steve nigdy więcej (1) Pierwszy raz do Tesoro przyszliśmy rok temu, dobra atmosfera i przepyszne... zniesmaczona ROZCZAROWANIE !! (1) Po wczorajszej wizycie ze znajomymi jestem w szoku,że w XXI w fajna... Ola Szef kuchni się zmienil (6) Jesteśmy bardzo zawiedzeni, gdyż jakość strasznie spadła za sprawa faktu ze... Michał ...i ja wydałam na to 30 zł? (2) Kilkakrotnie odwiedzałam restaurację Tesoro i zazwyczaj byłam zadowolona z... zawiedziona Miejsce godne polecenia (1) Restauracja Tesoro,jest niewatpliwie najsmaczniejsza restauracja w calym... Ania i Michał Wspaniałe jedzenie!!! (1) Pyszna pizza, makaron al dente, tanie i dobre wino!!! Moje dzieci przepadają... AMELIA ZDECYDOWANIE NIE POLECAM (3) Po wielu usłyszanych dobrych opiniach wybrałam się z mężem, dziećmi oraz... Gosia przykre rozczarowanie (1) W wejściu znajduje się napis, żeby poczekać na obsługę. Czekaliśmy długo ok.... ID Pizza rewelacja (1) Odwiedziłam tą knajpkę po wielu rekomendacjach od znajomych. Obsługa super... aniela dobre jedzenie, ale reszta beznadziejna (4) jedzenie jest pyszne, to prawda, ale obsługa klientow jest beznadziejna, do... margaret bez rewelacji (2) Wystrój kiepski. Głosna muzyka i telewizor w tle przypomina raczej pub a nie... Marek słabo (2) Niestety to moja pierwsza i ostatnia wizyta. 1. kawałki chleba pizzowego... asia