Jadą na opini (1) Jedzenie nie współmierne do cen. Jest zwykłe i nijakie. W środku brudno i... trekstar Dno, mozna sie zatruc pizza (5) Bylem z malym dzieckiem i dziadkami, w sumie 4 osoby. Zamowilismy 3 pizze.... rodzina 3 osobowa Czas zastanowić się na obsługą (1) Wczoraj mieliśmy nieprzyjemną sytuację w tej lubianej przez nas restauracji.... Asia
Zawiodłam się.. (1) Telefony nie są odbierane przez obsługę lokalu, po mejlu wysłanym przez ich... PP horror (2) do restauracji wybraliśmy się z rodziną żeby spędzić przyjemnie moje... Leszek Gryglaszewski Smak Włoch na wyciągniecie ręki! (1) Ristorante Tesoro, to miejsce pełne zapachów, smacznych potraw i włoskiej... Joanna Prawdziwa włoska restauracja (1) Bez zadęcia, bez nieoptrzebnegop blichtru, świetna obsługa bez niepotrzebnych... Grzegorz chyba najlepsze zarcie w trojmiescie (1) moze wystroj nie jest zbyt wymowny i tamtych klimatow nie przypomina ale... Paula moja opinia (1) w Tesoro byłam niejednokrotnie, nie podoba mi się to, że na wstępie trzeba... Marta Pyszna pizza!! (1) Pyszna pizza!! Garcija Mio amore! (1) Kocham te restauracje!Chodze tam od lat i ani razu sie nie zawiodlam..Tesoro... Dorota M. Jakość (1) Znakomity makaron ze swieżymi owocami morza. Klimat w porzadku. Polecam Rk Niemiła obsługa (1) Ze względu na tłok i negatywne nastawienie obsługi nie skorzystaliśmy z usług... niedoszły klient 2,5 godziny oczekiwania (1) Byłem wczoraj. Na zupę czekałem 1,5h na drugie danie kolejną godzinę. Jakość... zdegustowany Długi czas oczekiwania i Drożyzna ! (1) Byłam wczoraj na rodzinnym obiedzie, niestety jestem zawiedziona: długość... XXX No niestety dramat... (1) Od czego tu zacząć? Ceny - widać w karcie, są jakie są. Czaso oczekiwania -... Tomek rozczarowanie (1) Poszlismy do restauracji na obiad po wczesniejszym zarezerwowaniu... Agnieszka witam (1) bywam w tesoro czesto nigdy sie nie zawiodlam, az do wczoraj. poprostu... karol Rozczarowanie... (1) Nie sadzilam ze powiedzenie "pierwszy raz zawsze boli" sprawdzi sie w... Sopocianka żarty... (1) 30 minut oczekiwania na przyjęcie zamówienia... wystarczy, wyszliśmy, nie... andrzej