poniedziałkowy koszmar (1) mysle ze po dzisiejszej wizycie w tym miejscu moje zdanie o tej knajpie o 180... Iza Opinia (1) Pani kelnerka kolejny raz przyniosła niepełne zamówienie. Niedawno pomyliła... JZ Jadą na opini (1) Jedzenie nie współmierne do cen. Jest zwykłe i nijakie. W środku brudno i... trekstar
Dno, mozna sie zatruc pizza (5) Bylem z malym dzieckiem i dziadkami, w sumie 4 osoby. Zamowilismy 3 pizze.... rodzina 3 osobowa Czas zastanowić się na obsługą (1) Wczoraj mieliśmy nieprzyjemną sytuację w tej lubianej przez nas restauracji.... Asia Zawiodłam się.. (1) Telefony nie są odbierane przez obsługę lokalu, po mejlu wysłanym przez ich... PP horror (2) do restauracji wybraliśmy się z rodziną żeby spędzić przyjemnie moje... Leszek Gryglaszewski Smak Włoch na wyciągniecie ręki! (1) Ristorante Tesoro, to miejsce pełne zapachów, smacznych potraw i włoskiej... Joanna Prawdziwa włoska restauracja (1) Bez zadęcia, bez nieoptrzebnegop blichtru, świetna obsługa bez niepotrzebnych... Grzegorz chyba najlepsze zarcie w trojmiescie (1) moze wystroj nie jest zbyt wymowny i tamtych klimatow nie przypomina ale... Paula moja opinia (1) w Tesoro byłam niejednokrotnie, nie podoba mi się to, że na wstępie trzeba... Marta Pyszna pizza!! (1) Pyszna pizza!! Garcija Mio amore! (1) Kocham te restauracje!Chodze tam od lat i ani razu sie nie zawiodlam..Tesoro... Dorota M. Jakość (1) Znakomity makaron ze swieżymi owocami morza. Klimat w porzadku. Polecam Rk Niemiła obsługa (1) Ze względu na tłok i negatywne nastawienie obsługi nie skorzystaliśmy z usług... niedoszły klient 2,5 godziny oczekiwania (1) Byłem wczoraj. Na zupę czekałem 1,5h na drugie danie kolejną godzinę. Jakość... zdegustowany Długi czas oczekiwania i Drożyzna ! (1) Byłam wczoraj na rodzinnym obiedzie, niestety jestem zawiedziona: długość... XXX No niestety dramat... (1) Od czego tu zacząć? Ceny - widać w karcie, są jakie są. Czaso oczekiwania -... Tomek rozczarowanie (1) Poszlismy do restauracji na obiad po wczesniejszym zarezerwowaniu... Agnieszka witam (1) bywam w tesoro czesto nigdy sie nie zawiodlam, az do wczoraj. poprostu... karol