Ładnie opakowanie - kiepska zawartość (1) Lubię włoską kuchnię, jak i tę z Północy jak i z Południa. Będąc na... Jan Bardzo się pogorszyło (1) Odwiedziłem restauracje i wnioski są takie niewarto . Obsługa gorsza siwy... Jacek Zdecydowanie odradzam (1) Po raz N-ty odwiedzilem restauracje Tesoro. Zawsze tam chetnie wracalem. Od... Sopocianin
Porażka (1) Odwiedziłem restaurację ponownie i co się zmieniło: - oczekiwanie na... Tubylec Stanowczo odradzam. (1) Witam was serdecznie drodzy czytelnicy. Jeżeli chodzi o restauracje Tesoro to... Sebastian Super miejsce (1) Bywam często i dziwię się skąd te negatywne opinie . Zawsze miła... Sylwia ALE WPADKA! (1) Bywam od lat...żeby nie było. Zawsze przymykam oko na"włoski styl"... Michał Tesoro- wspaniałe jedzenie (1) Wczoraj byliśmy ze znajomymi w Tesoro pierwszy raz od dwóch lat. Po... Dorota Obsługa ZERO! (1) Chamowaty kelner kazał mi się przesiąść bo usiedliśmy we dwójkę przy stole 4... pandor ZAWIEDZIONA (1) To, jak potraktowano nas w tej knajpie w weekend, to był jakis absurd.... Szakirka ale sie pogorszyło :(( (1) Trzecia, ostatnia szansa byla dzisiaj... Jako staly klient zawsze ZAWSZE... mia ODRADZAM!!! (2) NIemiła obsługa, dania się zmieniły, pizza kiedyś a teraz? :) ciasto... Katarzyna obluga!!!!! (3) Wszystko pieknie, jedzenie niesamowite, szybko podane ale widok kelnerki,... Paulina i Marek Nigdy więcej! (1) Włoska restauracja kojarzy się z dobrym jedzeniem i winem, miłą obsługą i... Anna włoska w Polsce (1) Nazwa przyciąga, tylko szkoda, że prosząc o aceto balsamico robią wielkie... degustator SKĄD TE TŁUMY???? (1) idąc do "dobrej" restauracji mamy ochotę zjeść coś smacznego, prawda?! Nie... Grzegorz oryginalne włoskie smaki - pomyłka (2) Byłam z mężem na późnym obiedzie. Chciałam zamówić coś z karty dnia.... Katarzyna porazka (1) To jest moja 1 recenzja. Bo tlum ludzi w poniedzialek wiec niby powinno byc... janowicz poniedziałkowy koszmar (1) mysle ze po dzisiejszej wizycie w tym miejscu moje zdanie o tej knajpie o 180... Iza Opinia (1) Pani kelnerka kolejny raz przyniosła niepełne zamówienie. Niedawno pomyliła... JZ