REWELACJA!!! (1) LEPSZYCH OWOCÓW MORZA NIE JADŁAM NAWET WE WŁOSZECH. TIRAMISU TEŻ PYSZNE, A... KAROL TESORO ZMIEŃ OBSŁUGĘ, BO SPADACIE CORAZ NIŻEJ!!!!! (1) Do Tesoro uwielbiamy chodzić ze względu na włoską atmosfere,ale już dość mamy... Sandra Czekałem 1,5h na posiłek (reszta ok) (1) Jak w temacie - fakt "długi weekend" (4.05), ale przyszedłem o 14:30, od razu... kaban
nie zgdzam sie z negatywnymi opiniami (1) super wloska knajpa, glosno, domowo, na luzie, jedzenie jak we Wloszech,... gosc WŁOSKA restauracja (1) Przepraszam , ze odniose sie do niektorych wypowiedzi, ale jak mozna sie... Kapsztad Z dużej chmury mały deszcz (1) Bardzo popularny lokal i to chyba jedyny plus. Parking na chodniku i na... kubuś niestety gorzej niż było.... (1) Do Tesoro chodzę z rodziną od lat. Teraz już chyba z przyzwyczajenia. Obsługa... stała klientka kamilka - opinia (1) jadlam salatke z kurczaka niestety nie smakowalo mi ;/ kurczak strasznie... kamilka Bardzo zawiedziona (4) Polecana przez znajomych restauracja bardzo mnie zawiodła. na początek... Kasia Prawdziwy włoski klimat (1) Restauracja Tesoro to miejsce, które oddaje prawdziwy Włoski klimat: jest... Monika Dla koneserów (1) Bardzo polecam tą restaurację dla osób, które znają się na prawdziwym włoskim... Smakosz Zawiedziona (1) Wczoraj wiecOrem wybralam sie tam ze znajomymi,myslalam ze bedzie to swietne... Patrycja Polecam ; )) (1) Polecam !!! jedzenie bardzo dobre obsługa miła. Restauracja na poziomie... K_xx (-_-) sama nie wiem (1) W Tesoro jadam często.To z rodziną, znajomymi itp. Stwierdzam, że jest tam... Maja zniesmaczenie (1) najpierw czekanie, aż ktoś z obsługi łaskawie podejdzie żeby "zaproponować"... nula szczerze polecam (2) jadam w Tesoro od 4 lat, poleciła mi tę restaurację koleżanka i jestem od... lucyna pizze robią dobrą, ale obsluga karczmiana (5) pizze robią faktycznie dobrą, ale obsługa typowo karczmiana. bo na przykład... małgorzata NIE POLECAM! (1) Wybrałam się do Tesoro z rodziną, oto moje spostrzeżenia: PLUSY: - dobra... Ola N. Super jedzenie. (1) Jestem zaskoczony że w Polsce są restauracje w których można poczuć klimat... mmamamm TRAGEDIA !! (1) Za tą cenę spodziewać się można czegoś znacznie lepszego niż to co serwuje... Dziękuje za zgage