nie POLECAM (1) Ceny rzeczywiście są kosmiczne, stoliki poupychane dodatkowo pokryte... klimaciara miki - opinia (1) najlepsza pizza w trójmieście fantastyczny klimat, jak we włoszech bardzo... miki Rewelacja! POLECAMY! (1) Za tak niesamowite jedzenie można zapłacić każdą cene. Zwłaszcza polecamy... Daria i Mariusz
Z pewnoscia sa lepsze restauracje wloskie w 3miescie... (1) Pierwsze wrazenie w Tesoro jest takie, ze to naprawde duza restauracja, jest... Conradino Beb REWELACJA!!!! (1) Znakomita atmosfera, prawdziwi Włosi, wyśmienite jedzenie. Relacja ceny do... Michał Ostatni raz !!! (1) Byliśmy tam kilka razy i było nieźle, drogo ale w miarę dobre jedzenie i... Julia Kwintesencja włoskiej tratorii (1) Zdecydowanie jestem w stanie powiedzieć, że to najlepsza włoska restauracja w... Piotr Skad taka obsluga???!! (1) Obsluga fatalna!!!! leniwa, nieogarnieta, bezczelna. klient czuje presje ze... Edyta alina - opinia (5) Potrawy przyniesione do stolika dla każdego w innym czasie, niezbyt gorąca... alina znowu drozej!!!!!!!!! (1) jestem bardzo zaskoczona kolejnym wzrostem cen w restauracji... czas... klient Jak na dworcu (3) Jeśli chcesz spędzić romantyczny wieczór........nie idz tam. Wystroj mało... Bea DROGO!!! (1) Klimat restauracji jest naprawdę swietny, gwar i smiech- czułam się jak we... Hania porażka obsługi (1) z wizyty na wizyte coraz gorzej po dzisiejszym dniu juz raczej tam nie wrócę.... Joanna raz jesz Ty raz JA... (2) wybralismy sie ze znajomymi na kolacje, taki wypad wiadomo mial oznaczasz... Gosia Italia e qui (2) Jestem Włochem od kilku lat mieszkającym w Polsce. Brakuje tu dobrych... Federico pyszne tiramisu (1) nie mam zastrzezen do obslugi, pizza była smaczna a tiramisu przerosło moje... amidala ocena na dół (2) coraz gorzej ,kiedyś było tam fajnie teraz na wejściu podchodzi jakiś koleś i... Paweł tragedia (2) Byłem tam stałym klientem jadałem często ,teraz przychodząc na wejściu jakiś... Piotr Pyszna pizza i wspaniała obsługa (1) Polecam gorąco wspaniałą włoską pizze z oryginalnymi włoskimi składnikami!! W... Anna i Krzysztof nigdy wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) knajpka może i oryginalna ....-"przeuroczy" kelner goraco poleca danie np. z... iza