Nie polecam (1) W zyciu nie jadlam gorszej lasagne...i jeszcze za ta cene! pizza bez... Nat Super (1) Jestem zachwycony tą restauracją, byłem we włoszech, ale po co, skoro tak... Chrystian Kocham to miejsce! (1) Nic mnie tak nie rozśmiesza jak oburzone głosy, że w Tesoro są papierowe... bumboxs
Dusza włoskiej kuchni (1) Po letnich wakacjach we Włoszech spotkaliśmy się tam ze znajomymi i na kilka... Michał Bardzo fajna knajpka! (1) Polecam! Jedzenie smaczne, obsługa miła. maja Wreszcie prawdziwe włoskie jedzenie w Trójmieście (1) Swojska atmosfera i super dobre jedzenie sprawiają ,że każdy może sie tu... anna Prawdziwa wloska restauracja w Trójmieście! (1) Rewelacyjna restauracja! W koncu prawdziwa wloska kuchnia w Trojmiescie!... Kate Rewelacyjna obsługa i jedzenie. (1) Zostałem zaproszony na uroczystośc do znajomych . Było to w restauracji... Jarosław Przepysne jedzonko!!!! (1) Ostatnio byłam pierwszy raz w tej restauracji i na pewno będę ją teraz... Alicja hmmm.. (1) .wszystko ok,tylko szef wydawal mi sie nieprzyjemny wobec obslugi,za co... Tomasz BEZCZELNA I OPRYSKLIWA OBSŁUGA (1) Smaczne jedzenie, warte polecenia, aczkolwiek jedna z kelnerek wychowana na... Andzia rozczarowanie... (1) Witam, zdecydowanie nie polecam tej restauracji. Przede wszystkim na stołach... dagaer ODRADZAM!! (1) Jako klient pierwsze wrażenie to wystrój i obsługa a dopiero potem... ostatni sprawiedliwy Tak dalej!!! (1) Pyszne jedzenie, lepsze niż we Włoszech. Super atmosfera i muzyka. W końcu... birman NIJAKOŚĆ (1) Sala o bezgustnym wyglądzie (kolor ścian), bałagan w lokalu(stoliki... Geminus ludek z Dębek (1) wróć do Dębek! Brakuje tu Ciebie, jedzonko z*******e mercedes Kosztownie (1) Potrawy smaczne. Ceny takie same jak we włoskich kurortach czyli wysokie. dorota Smak przede wszystkim (1) Dwukrotnie byłam tam z narzeczonym podczas tygodniowego urlopu. Spróbowaliśmy... Betania Przerost formy nad treścią (1) Uważam, że stosunek ceny do jakości w tej restauracji jest zdecydowanie... saxon_gd Nieporozumienie (1) Nieporozumienie to: 10 minut czekania na kelnera,lasagne rozgotowane do... Dante