Kocham to miejsce! (1) Nic mnie tak nie rozśmiesza jak oburzone głosy, że w Tesoro są papierowe... bumboxs Dusza włoskiej kuchni (1) Po letnich wakacjach we Włoszech spotkaliśmy się tam ze znajomymi i na kilka... Michał Bardzo fajna knajpka! (1) Polecam! Jedzenie smaczne, obsługa miła. maja
Wreszcie prawdziwe włoskie jedzenie w Trójmieście (1) Swojska atmosfera i super dobre jedzenie sprawiają ,że każdy może sie tu... anna Prawdziwa wloska restauracja w Trójmieście! (1) Rewelacyjna restauracja! W koncu prawdziwa wloska kuchnia w Trojmiescie!... Kate Rewelacyjna obsługa i jedzenie. (1) Zostałem zaproszony na uroczystośc do znajomych . Było to w restauracji... Jarosław Przepysne jedzonko!!!! (1) Ostatnio byłam pierwszy raz w tej restauracji i na pewno będę ją teraz... Alicja hmmm.. (1) .wszystko ok,tylko szef wydawal mi sie nieprzyjemny wobec obslugi,za co... Tomasz BEZCZELNA I OPRYSKLIWA OBSŁUGA (1) Smaczne jedzenie, warte polecenia, aczkolwiek jedna z kelnerek wychowana na... Andzia rozczarowanie... (1) Witam, zdecydowanie nie polecam tej restauracji. Przede wszystkim na stołach... dagaer ODRADZAM!! (1) Jako klient pierwsze wrażenie to wystrój i obsługa a dopiero potem... ostatni sprawiedliwy Tak dalej!!! (1) Pyszne jedzenie, lepsze niż we Włoszech. Super atmosfera i muzyka. W końcu... birman NIJAKOŚĆ (1) Sala o bezgustnym wyglądzie (kolor ścian), bałagan w lokalu(stoliki... Geminus ludek z Dębek (1) wróć do Dębek! Brakuje tu Ciebie, jedzonko z*******e mercedes Kosztownie (1) Potrawy smaczne. Ceny takie same jak we włoskich kurortach czyli wysokie. dorota Smak przede wszystkim (1) Dwukrotnie byłam tam z narzeczonym podczas tygodniowego urlopu. Spróbowaliśmy... Betania Przerost formy nad treścią (1) Uważam, że stosunek ceny do jakości w tej restauracji jest zdecydowanie... saxon_gd Nieporozumienie (1) Nieporozumienie to: 10 minut czekania na kelnera,lasagne rozgotowane do... Dante Fajny klimat, gorxej z jedzeniem (1) Pizza bardzo taka sobie, wybor mies prawie zaden, lasagne strasznie... NZ klient - opinia (1) W koncu cos z klasa klient