~Przedstawiciel Roboclean Poland
(7 lat temu)
Użytkownik VIN/anonim/qty, często gadający sam ze sobą, od wielu miesięcy codziennie wypisuje wiele komentarzy, które wszystkie są negatywne. Czy tak zachowują się normalni użytkownicy? Pisze, że: akwizytory sprzedają po 8tyś, gdy tymczasem cena Robocleana wynosi 5,5 tys. Można to sprawdzić w firmie na fakturach lub na prezentacji. Dalej: ściągane są z chin po 150USD. Każdy, kto widział Robocleana już tylko na pierwszy rzut oka potrafi stwierdzić, że ta maszyna nie może tak mało kosztować, nie wspominając o wysokiej technologii w niej zawartej. Następne: mało tego sposób jaki to robią jest żenujący i haniebny. Gdzie, na której prezentacji, u kogo? Na takie pytania ten człowiek nigdy nie odpowiada. To proste, nie ma faktów, a jedynie wypisuje nie mające pokrycia z rzeczywistością oszczerstwa. Sprawę badaliśmy i okazuje się, że jest on pracownikiem konkurencyjnej firmy. Sprawa jest więc jasna... Poza kwestiami merytorycznymi wiele o tym użytkowniku mówi styl jego pisania, słowa, jakich używa. Oto przykłady: banda naciągaczy, imbecyle, upośledzeniu umysłowym, ty tępa dzido, jesteś chora psychicznie, oszuści. To pokazuje jego niski stopień kultury osobistej i zawężony horyzont intelektualny. Czy taki człowiek zasługuje na zaufanie? Czy można jemu wierzyć? Ze względu na to, że jest to jawny hejt, sprawą tą zajął się prokurator.
Ze względu na masowy hejt, przedstawiam prawdziwe, pozytywne opinie na temat Robocleana:
Szukałem w sklepach, chciałem kupić odkurzacz wodny, ale Roboclean jest najlepszy. To zupełnie inna, lepsza technologia niż to co w sklepie. Bardzo dobrze sprząta a do tego ma mnóstwo dodatkowych funkcji. Teraz często korzystam z klimatyzacji.
Magdalena, Sieradz
Sąsiadka ma, ale nie wierzyłam. Dałam się namówić na prezentacje. Sprzedawca był sympatyczny, niezły kawalarz ale się uśmiałam :) Robot kupiłam i jestem zadowolona. Naprawdę jest dobry, polecam!
Zofia, Tarnów
Mam Robocleana 5 lat i użytkuję go prawie codziennie. Zapomniałam już, co to alergia. To najlepszy sprzęt, jaki w życiu miałam!
Monika, Ostróda
Jestem zachwycona tą maszyną. Sprząta się łatwo, dokładnie, szybko. Zawsze o czymś takim marzyłam! Polecam go każdemu!
Aleksandra, Łódź
Sprzątanie Robocleanem to po prostu bajka! Nie zastanawiałam się długo nad kupieniem, bo zdrowie jest dla mnie ważne.
Irena, Białystok
Wreszcie nie śmierdzi przy odkurzaniu! Mam astmę, a właściwie miałam, bo skończyły się duszności, mogę normalnie w mieszkaniu żyć. NFZ powinien dopłacać do tego robota.
Bożena, Gdynia
Kupiłam Robocleana przede wszystkim ze względu na zdrowie moich córek. Szybko okazało się, że oprócz ustąpienia alergii to bardzo przydatny w domu robot. Życie z nim po prostu jest łatwiejsze.
Anna, Chełm
Jestem alergikiem i kupiliśmy Robocleana. Brałem spora ilość leków. Od kiedy sprzątamy Robocleanem jest o wiele lepiej. Czuje się dobrze i mniej biorę leków.
Magdalena, Skierniewice
3
2