UWAGA NA HEJT KONKURENCJI! Użytkownik VIN/anonim propaguje fikcyjne, negatywne informacje. Robi to w ramach nieuczciwej konkurencji starając się stworzyć negatywny obraz Robocleana. M.in. przez to, iż rzekomo Roboclean produkowany jest w Chinach. To celowe wprowadzanie w błąd. Każdy może zobaczyć na Robocleanie, że jest produkowany w Turcji przez niemiecki koncern AURA Gmbh. Więcej o firmie:
http://roboclean-poland.pl/roboclean-na-swiecie,89.html
W związku z nasilającym się na tym forum hejtem zamieszczam prawdziwe opinie na temat Robocleana:
Żona jest zachwycona i ja też. Powiedziała, że to najlepszy prezent jaki jej kupiłem.
Remigiusz, Warszawa
Szukałem w sklepach, chciałem kupić odkurzacz wodny, ale Roboclean jest najlepszy. To zupełnie inna, lepsza technologia niż to co w sklepie. Bardzo dobrze sprząta a do tego ma mnóstwo dodatkowych funkcji. Teraz często korzystam z klimatyzacji.
Magdalena, Sieradz
Sąsiadka ma, ale nie wierzyłam. Dałam się namówić na prezentacje. Sprzedawca był sympatyczny, niezły kawalarz ale się uśmiałam :) Robot kupiłam i jestem zadowolona. Naprawdę jest dobry, polecam!
Zofia, Tarnów
Mam Robocleana 5 lat i użytkuję go prawie codziennie. Zapomniałam już, co to alergia. To najlepszy sprzęt, jaki w życiu miałam!
Monika, Ostróda
Jestem zachwycona tą maszyną. Sprząta się łatwo, dokładnie, szybko. Zawsze o czymś takim marzyłam! Polecam go każdemu!
Aleksandra, Łódź
Sprzątanie Robocleanem to po prostu bajka! Nie zastanawiałam się długo nad kupieniem, bo zdrowie jest dla mnie ważne.
Irena, Białystok
Wreszcie nie śmierdzi przy odkurzaniu! Mam astmę, a właściwie miałam, bo skończyły się duszności, mogę normalnie w mieszkaniu żyć. NFZ powinien dopłacać do tego robota.
Bożena, Gdynia
Kupiłam Robocleana przede wszystkim ze względu na zdrowie moich córek. Szybko okazało się, że oprócz ustąpienia alergii to bardzo przydatny w domu robot. Życie z nim po prostu jest łatwiejsze.
Anna, Chełm
Jestem alergikiem i kupiliśmy Robocleana. Brałem spora ilość leków. Od kiedy sprzątamy Robocleanem jest o wiele lepiej. Czuje się dobrze i mniej biorę leków.
Magdalena, Skierniewice
Roboclin jest niesamowity! Nie żałuję ani jednej złotówki! Śmigam nim po całym mieszkaniu. Wreszcie sprzątanie stało się dla mnie przyjemnością. Cieszę się, gdy widzę, ze mieszkanie dopiero teraz jest czyste!
Krystyna, Kraków
Ja byłam od początku przekonana a mój mąż nie. Jednak namówiłam go żeby kupić Robocleana. Jak zobaczył, jak posprzątałam mieszkanie, dywany, jak usuwa nieprzyjemne zapachy z powietrza, to teraz sam go używa i sprząta nim w samochodzie. Jesteśmy bardzo z niego zadowoleni!
Maria, Radom
Roboclean jest niezastąpiony! Jestem alergiczką i wcześniej budziłam się z zapchanym nosem i zapuchniętymi powiekami. Od kiedy sprzątam Robocleanem jak sie wreszcie jest normalnie wreszcie dobrze się czuje! Polecam naprawdę warto!!!
Monika, Kołobrzeg