Jakie są Wasze opinie na temat urządzenia Roboclean? Byłam na prezentacji, podoba mi się ale chce sie dowiedzieć, jak spisuje się w praktyce.
113
~Donatello
(8 lat temu)
I co, nie śmierdzi po Robocleanie?
54
~milka
(8 lat temu)
Wreszcie radzę sobie z dymem papierosowym. Sąsziedzi palą i ciągle zawiewa. Wtedy włączam Robocleana.
53
~digis
(8 lat temu)
Do dświeżania są odświeżacze :)
53
~Małgosia
(8 lat temu)
Teraz przy takich mrozach nie da się otwierać okien i najlepsze jest oczyszczanie i odświeżanie powietrza.
43
~Wisienka
(8 lat temu)
Zamiast czyszczenia w zwykłym odkurzaczu są worki. Powinno się je wymieniać po każdym odkurzaniu, ale nikt tego nie robi. Ale nawet po założeniu nowego przepuszcza on drobny kurz i toksyny pochodzące od roztoczy. Roboclean zatrzymuje wszystko i nie trzeba kupować worków, wystarczy przetrzeć separator wodny.
54
~pudliszka
(8 lat temu)
Czyścić? Taki sprzęt i jeszcze trzeba czyścić? Zwykłego odkurzacza za 300 zł nie trzeba.
54
~Malwi
(8 lat temu)
Tylko trzeba go czyścić po odkurzaniu.
54
~Marii4
(8 lat temu)
No, sprzątanie Robocleanem to dobry fitnes;)
54
~Aurelia
(8 lat temu)
Ale sprząta się wygodnie, nie trzeba się schylać.
54
~logodo
(8 lat temu)
Niestety nie, a dobrze byłoby.
54
~martinika
(8 lat temu)
Zdalnie, to on może sprzatać sam?
64
~majorka
(8 lat temu)
Mi jeszcze bardziej się podoba, że moduł sterowania można zdjąć i sterować zdalnie :)
54
~niacynka
(8 lat temu)
Mi podoba się wygodne sterowanie, jest na uchwycie rury.
54
Re: Roboclean opinie
~Mada
(8 lat temu)
Byłam u mojej siostry, która kupiła Robocleana przed świętami. Widziałam jak sprząta, też sama go używałam. Pierwsze wrażenie, to jest bardzo solidnie wykonany i wygodnie się go obsługuje. Widziałam róznicę po sprzątaniu i przed, rewelacja!
54
~anka
(8 lat temu)
I wspaniałego odkurzania!
54
~jonon
(8 lat temu)
Wszystkim Robocleanowcom życzę wspaniałego Nowego Roku!
54
~Jarkos
(8 lat temu)
Nie jest bo nie ma worka, który utrudnia przepływ powietrza. Ciągnie, że aż miło!
54
~Moni z W-wy
(8 lat temu)
Nie jest przez to za słaby?
64
~motopower
(8 lat temu)
Nie wiem czy taki normalny odkurzacz będzie można teraz kupić. Od stycznia wchodzi w życie norma, że odkurzacze nie mogą mieć większej mocy niż 900W. Roboclean ma tyle.