Jakie są Wasze opinie na temat urządzenia Roboclean? Byłam na prezentacji, podoba mi się ale chce sie dowiedzieć, jak spisuje się w praktyce.
113
~Janusz S.K.
(7 lat temu)
A ten gość dalej hejtuje, w kółko to samo. Tak to jest, gdy chce się nabruździć, a samemu pojęcia się nie ma na ten temat.
63
~Janusz S.K.
(7 lat temu)
He, he, świetny pomysł! Jednak Roboclean najlepszy jest w domu, wiele więcej potrafi.
63
~VIN
(8 lat temu)
Wszystkim czytającym ten wątek polecam spojrzeć na numery IP tych tak zwanych bezstronnych opinii. Można się nieźle pośmiać. Wszystkie pisane z tej samej sieci komputerów przez 2 góra 3 akwizytorów, na siłę próbujących zachęcić do zakupu produktu. Nawet sami odpowiadają sobie na zadane pytania. WOW. To właśnie do tego stopnia ewoluowały techniki sprzedaży.
27
~Przedsiębiorczy
(8 lat temu)
Można by założyć działalność odnawiania dywanów :)
63
~Velma
(8 lat temu)
Mój dywan był zachodzony. Już po pierwszym odkurzaniu Roboclean wyciągnął jego włosy i znowu stał się puszysty.
73
~anka.ava
(8 lat temu)
Swój dywan chciałam już wyrzucić, bo stracił kolory. Jednak po wypraniu Robocleanem znowu wygląda bardzo dobrze! Polecam każdemu.
53
~VIN
(8 lat temu)
Świetnie że potrafisz odpowiedzieć sam sobie na zadane pytanie. Żenada
54
~Jolla
(8 lat temu)
To najlepszy odkurzacz, jaki miałam. Zasysa wszystko z chodników i dywanów.
63
~Jola
(8 lat temu)
Ja tam nie wiem, jak to jest naprawdę. Przekonam się sama, umówiłam się właśnie na prezentację.
53
~Kamil
(8 lat temu)
Ja też nasłuchałem się róznych rzeczy, ale przekonałem się do Robocleana na pokazie, a właściwie jak zacząłem używać w domu.
63
~emito
(8 lat temu)
Hejt to normalka, nie ma się czym przejmować. Najważniejsze, aby samemu wyrobić sobie zdanie. Najlepiej jest sprzęt przetestować.
63
~VIN
(8 lat temu)
Bo nikt nie lubi jak się z niego robi debila! Z twojego numeru IP jest tu z 20 komentarzy, każdy pod innym nickem, najśmieszniejsze jest to że zadajesz pytania a później sam/a na nie odpowiadasz. Jesteście żałośni, wy i ten wasz odkurzacz.
26
~Angelika
(8 lat temu)
Ja zainteresowałam się, jak tylko zobaczyłam u sąsiadki. Dlatego umówiłam się na prezentację i na niej kupiłam. Zupełnie nie rozumiem, skąd tyle hamstwa i hejterstwa jest u ludzi.
63
~monahata
(8 lat temu)
Ja już mam go od 5 lat. Do chwili obecnej działa świetnie, polecam!
63
~Zuza
(8 lat temu)
W Internecie jest wszystko. Ja na to nie zwracam uwagi. Jestem zadowolona z Robocleana. Jest bardzo skuteczny w sprzątaniu.
53
~VIN
(8 lat temu)
Idioto masz dowód podany na tacy, wystarczy spojrzeć na adresy IP, nawet skopiowałem, wszystkie te same lub różnią się jedną cyferką co jest dowodem na to że pisane są z tej samej sieci komputerów. Oczywiście ty też do nich należysz akwizytorze od siedmiu boleści.
36
~MARIO
(8 lat temu)
Jestem zniesmaczony hejtem w Internecie. Szkoda, że dotarł tutaj. No ale w realu również są tacy ludzie. Nie ma co sobie nimi zawracać głowy.
53
~MARIO
(8 lat temu)
Z Robocleana nie śmierdzi, ale śmierdzi z wypowiedzi vina. Jak można tak hajtować? Najczęściej robią to ludzie, którzy nie mają pojęcia o sprzęcie, albo konkurencja. Ta druga ma czego się obawiać.
54
~VIN
(8 lat temu)
~majorka 188.122.18.*
17 dni temu
Mi jeszcze bardziej się podoba, że moduł sterowania można zdjąć i sterować zdalnie :)
~martinika 188.122.18.*
15 dni temu
Zdalnie, to on może sprzatać sam?
Wystarczy porównać adresy IP. Tak się dzisiaj sprzedaje przez internet. Żenujące praktyki sprzedaży. Żerować na nic nie świadomym kliencie!
36
~VIN
(8 lat temu)
Przecież to jakaś masakra ludzie sami odpowiadają sobie na pytania. Wystarczy spojrzeć na numery IP, wszystkie akwizytory walą opinie z tego samego biura 108 opinii napisanych przez 2 góra 3 osoby. Czego to się nie zrobi żeby sprzedać jakiegoś odkurzacz. Żenada.