Roboclean opinie

Jakie są Wasze opinie na temat urządzenia Roboclean? Byłam na prezentacji, podoba mi się ale chce sie dowiedzieć, jak spisuje się w praktyce.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ten gość dalej hejtuje, w kółko to samo. Tak to jest, gdy chce się nabruździć, a samemu pojęcia się nie ma na ten temat.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

He, he, świetny pomysł! Jednak Roboclean najlepszy jest w domu, wiele więcej potrafi.

Wszystkim czytającym ten wątek polecam spojrzeć na numery IP tych tak zwanych bezstronnych opinii. Można się nieźle pośmiać. Wszystkie pisane z tej samej sieci komputerów przez 2 góra 3 akwizytorów, na siłę próbujących zachęcić do zakupu produktu. Nawet sami odpowiadają sobie na zadane pytania. WOW. To właśnie do tego stopnia ewoluowały techniki sprzedaży.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Można by założyć działalność odnawiania dywanów :)

Mój dywan był zachodzony. Już po pierwszym odkurzaniu Roboclean wyciągnął jego włosy i znowu stał się puszysty.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Swój dywan chciałam już wyrzucić, bo stracił kolory. Jednak po wypraniu Robocleanem znowu wygląda bardzo dobrze! Polecam każdemu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetnie że potrafisz odpowiedzieć sam sobie na zadane pytanie. Żenada
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

To najlepszy odkurzacz, jaki miałam. Zasysa wszystko z chodników i dywanów.

Ja tam nie wiem, jak to jest naprawdę. Przekonam się sama, umówiłam się właśnie na prezentację.

Ja też nasłuchałem się róznych rzeczy, ale przekonałem się do Robocleana na pokazie, a właściwie jak zacząłem używać w domu.

Hejt to normalka, nie ma się czym przejmować. Najważniejsze, aby samemu wyrobić sobie zdanie. Najlepiej jest sprzęt przetestować.

Bo nikt nie lubi jak się z niego robi debila! Z twojego numeru IP jest tu z 20 komentarzy, każdy pod innym nickem, najśmieszniejsze jest to że zadajesz pytania a później sam/a na nie odpowiadasz. Jesteście żałośni, wy i ten wasz odkurzacz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja zainteresowałam się, jak tylko zobaczyłam u sąsiadki. Dlatego umówiłam się na prezentację i na niej kupiłam. Zupełnie nie rozumiem, skąd tyle hamstwa i hejterstwa jest u ludzi.

Ja już mam go od 5 lat. Do chwili obecnej działa świetnie, polecam!

W Internecie jest wszystko. Ja na to nie zwracam uwagi. Jestem zadowolona z Robocleana. Jest bardzo skuteczny w sprzątaniu.

Idioto masz dowód podany na tacy, wystarczy spojrzeć na adresy IP, nawet skopiowałem, wszystkie te same lub różnią się jedną cyferką co jest dowodem na to że pisane są z tej samej sieci komputerów. Oczywiście ty też do nich należysz akwizytorze od siedmiu boleści.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jestem zniesmaczony hejtem w Internecie. Szkoda, że dotarł tutaj. No ale w realu również są tacy ludzie. Nie ma co sobie nimi zawracać głowy.

Z Robocleana nie śmierdzi, ale śmierdzi z wypowiedzi vina. Jak można tak hajtować? Najczęściej robią to ludzie, którzy nie mają pojęcia o sprzęcie, albo konkurencja. Ta druga ma czego się obawiać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

~majorka 188.122.18.*
17 dni temu
Mi jeszcze bardziej się podoba, że moduł sterowania można zdjąć i sterować zdalnie :)

~martinika 188.122.18.*
15 dni temu
Zdalnie, to on może sprzatać sam?
Wystarczy porównać adresy IP. Tak się dzisiaj sprzedaje przez internet. Żenujące praktyki sprzedaży. Żerować na nic nie świadomym kliencie!

Przecież to jakaś masakra ludzie sami odpowiadają sobie na pytania. Wystarczy spojrzeć na numery IP, wszystkie akwizytory walą opinie z tego samego biura 108 opinii napisanych przez 2 góra 3 osoby. Czego to się nie zrobi żeby sprzedać jakiegoś odkurzacz. Żenada.

Inne tematy z forum

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...