szlak mnie zaraz trafi... (9) od godziny próbuję ułoży włosy, i co? kupa!!! olałam je już, i ide... beatka81 Tort bez mleka (6) Moja chrześniaczka niedługo konczy 2 lata chce zrobic jaj tort tylko mam... Ola i Romek Prezencik na 1.Komunie (18) Czesc dziewczyny mam pytanie Chrzesniak bedzie w 2007 obchodzil 1.Komunie... lajmam
Gulczas jak myslisz? (12) Mam dylemat w co sie ubrac szukam waszych opini na temat takiego stroju na... SYLWIĄTKO 2 Tort bez mąki i jajek (1) No ciekawe czy któraś ma taki przepis ? tedik nie na temat-wynagrodzenie...! (15) Wiem, że Wy zawsze jestescie pomocne i obeznane :))) , a wiele z Was pracuje,... merci kto spedza Sylwestra w domku? (24) w tym roku z mezem bedziemy sami w domku na Sylwestra, w zwiazku z tym... micka Zabudowa typu Komandor (20) Dziewczyny czy macie namiary na kogos kto robi szafy typu komandor nie za... aneczkal życzenia dla mlodej pary? (3) dziewczynki za godzinke wychodze na slub mojej kolezanki a jestem kompletnie... mystic WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH**38** (102) :) mystic pomozcie<prosi>:) (4) na 16-ta ide na slub kolezanki do sopotu potrzebuje pilnie namiar na jakis... mystic Pęcherz HELP (5) Dziewczyny, macie jakiegoś godnego polecenia urologa, od jakiegoś czasu mam... Rina 28.12 DZIEŃ POCAŁUNKU (5) Więc przesyłam BUZIACZKI dla każdej forumki :) beata.tr umowa na stałe (20) Moje drogi koleżanki zamęcze Was dziś. Mam jeszcze jedno pytanko. Jak tojest... Dominika Kayla (9) Wyłączyłam gg, przyszedł szef :( Ale przy najbliższej okazji chętnie... beata.tr Koleżanki zapadły w sen zimowy... (13) ... a taki ładny dzień dzisiaj... beata.tr Wątek dla zapracowanych ***37*** (102) new :) perełka Kuchnia (15) Czy macie może jakieś namiary na tanich fachowców od mebli kuchennych ??... dorka27 Poród w 29 tyg ciąży ... (15) Dziewczyny ... znacie jakieś podobne przypadki tak wczesnego porodu? Moja... Karcia_Gd Rozpoczęcie budowy...narazie w papierach (23) Kochane kupiliśmy projekt domu (200m) . Aktualnie leży już u projektanta... asior