Sylwestrowe menu (6) Dawajcie ciekawe pomysły :) Ja wieczorem swoje dodam :) beata.tr święta, święta i...po świętach:) (28) cześć dziewczyny:)) jak tam po świętach, wypoczęte? Kayla Wątek dla zapracowanych *** 36*** (104) Kajuta, My chcieliśmy jechać do Dziadków na wschód... Okolice Białegostoku...... beata.tr
Sto lat dla Perełki (18) Skoro Perełka na rodzince też jest, to i macie okazję złożyć urodzinkowe... beata.tr PIERNIK- pomóżcie :) (15) hej dziewczyny, pomóżcie mi w sprawie piernika :) bede piekła gotowy piernik... perełka reklamacja bez paragonu (12) Mam pytanie, może któraś z Was będzie znała odpowiedź. Niestety musiałabym... Dominika TBS? (6) czy ktos moze mi wytlumaczyc o co chodzi z mieszkaniami w TBS-ach? z gory... kosheen co myslicie o P4? (37) co myslicie o nowym operatorze komorkowym, ktory wlasnie wchodzi na rynek?... blik Życzenia Świąteczne dla Forumowiczów :) (15) http://img346.imageshack.us/img346/6535/57si5.gif Zdrowych i Wesołych Świąt... Karcia_Gd urlop macierzyński (23) Dłużej urlop i zasiłek Od wczoraj urlop macierzyński trwa o dwa tygodnie... wiper Zdjęcia fryzur z grzywką... (18) Dziewczyny macie jakieś? Palnuję zmienić co nieco na głowie m.in. poprzez... Kropka3103 Maluje kreskówki w pokojach dziecinnych (12) WItam Chciałam sie troche zareklamować:)Zdobie sciany pokoi dziecinnych przez... Charisma problem z sukienką (18) chciałam dziś oddać do pralni chemicznej w Kartuzach moją sukinkę... Kayla super tusz (8) Hej dziewczynki, powiem wam, ze znalazlam super tusz, a jestem dosc wybredna... Gaja B. WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***35*** (109) :) Karcia_Gd Świąteczne piosenki (42) Postanowiła rozpocząć taki wątek bo chce sobie pościągać kilka piosenek.... Karcia_Gd CHOINKI (4) ZNALAZłAM NA FORUM TRóJMIASTO: Dlaczego CHOINKI są lepsze od MĘŻCZYZN?... perełka Poduszeczka na podróż (20) Wiecie, w jakich sklepach dostanę poduchę na podróż (w kształcie podkowy)... beata.tr Pytanko (5) Słuchajcie czy idac rezerwowac termin w urzedzie stanu cywilnego trzeba... Milunia do przyszłych mamuś!!! (50) Jakie badania warto zrobić zanim zacznę próbować zajść w ciąże?... asia1980