OPINIA (1) 1.Korzystam z zabiegów w salonie rolletic od 3 lat. Wystawiam jak najbardziej... Regina alrauna - opinia (1) Krzystałam z 4 zabiegów "depilacji laserowej". Efekt jest beznadziejny.... alrauna Można się rozpłynąć... (1) Wybrałam się do salonu pierwszy raz i odniosłam bardzo miłe wrażenie:)... Maria
Profesjonalizm (1) Polecam salon ze względu na miłą obsługę oraz profesjonalne podejście do... Marta tak sobie-depilacja (3) miło ale mało profesjonalnie, zabrakło oceny skóry przed depilacją, a sama... A Rolletic (1) Od jakiegoś czasu przychodzę tutaj na Rolletic. Niestety salon ten nie... Asia depilacja nie jest skuteczna (4) a biorą za to kupę kasy. Zero profesjonalizmu i naciąganie klientów, jestem... Jola depilacja laserem (2) korzystałam już 6 raz z depilacji lasem i jestem w bardzo zadowolona z... Marzena depilacja laser (1) Kupiłam kupon na Grouponie. EFEKT PO ZABIEGU FATALNY. Po trzech sesjach włosy... stracony tysiąc FANTASTYCZNE MIEJSCE Z KADRĄ PROFESIONALISTÓW (2) Z usług salonu skorzystalam juz kilkakrotnie i jestem w pelni... Kasia Agnieszka - opinia (1) Korzystam z pakietu 5 zabiegów mikrodermabrazji. Jestem zadowolona z jakości... Agnieszka Polecam (1) Informacje o salonie znalazlam w internecie. Korzystalam przez tydzien z... Malgorzata z Mediolanu STUDIO RELAKSU (1) To była moja pierwsza wizyta i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Zabiegi... Wiesia K. Polecam (1) Wizyta w tym salonie zaliczam do udanych choc maja kilka minusow -nie... ona Gorąco polecam (1) Zgadzam się z wszystkimi pozytywnymi opiniami dotyczącymi Studia Zdrowia i... Basia POLECAM! (2) Z czystym sumieniem mogę polecić Studio Zdrowia i Urody Rolletic. Ceny... ula Beznadziejna obsługa (1) Zaplanowałem niespodziankę dla mojej żony,ale Pani recepcjonistka pomyliła... Chris Raj na ziemi:) (1) W dniu urodzin postanowiłam sprawić sobie wyjątkowy prezent - wybrałam się do... Agnieszka Całkowicie polecam (1) Mieszkam na stałe w Londynie. Informację o salonie znalazłam w internecie.... Marta Pierce polecam w 100% (1) skorzystaliśmy dziś z usług tej firmy ja wybrałem dla siebie masaż... Basia i Piotr