Celina Janiszewska - opinia (1) Serdecznie polecam. Instruktor cierpliwie, a za razem skutecznie prowadził... Celina Janiszewska Celina Janiszewska - opinia (1) Serdecznie polecam. Instruktor cierpliwie, a za razem skutecznie prowadził... Celina Janiszewska Tomasz - opinia (1) Witam, Chciałbym bardzo podziękować za profesjonalną naukę , spokój i... Tomasz
Mateusz - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę Rondobis. Na wykładach tłumaczone wszystko w jasny... Mateusz Szymon - opinia (1) Serdecznie polecam Rondobis w Wejherowie. Świetna szkółka i super instruktor.... Szymon Klaudia - opinia (1) Z całego serca polecam Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis , a w... Klaudia Patryk Kruszyński - opinia (1) Bardzo dobra szkółka, jestem zadowolony z całego kursu. Praktyczną część... Patryk Kruszyński Piotr - opinia (1) Pan Jacek Chrabąszczewski to świetny instruktor. Jak zdałem egzamin państwowy... Piotr MARTA - opinia (1) Serdecznie polecam jazdę z Panem Tadeuszem Szlendak ! MARTA Michał - opinia (1) Seredecznie polecam tę szkołę jazdy! W szczególności pana Janusza,jest bardzo... Michał Paweł - opinia (1) Bardzo polecam Rondobis w Wejherowie ! Panie w biurze bardzo miłe i pomocne,... Paweł Anna - opinia (1) Wybrałam tą szkołę z polecenia znajomej i z tego powodu jestem bardzo... Anna Nikola - opinia (1) Bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminów, polecam z czystym sumieniem. Nikola Liliana - opinia (1) Polecam w 100%! P.Janusz jest świetnym instruktorem, wszystko świetnie... Liliana Bs - opinia (1) Pełny profesjonalizm, miła atmosfera, przystępny sposób przekazywania wiedzy Bs Sławas - opinia (1) Szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Polecam. Sławas Magda - opinia (1) Polecam tą szkołę jazdy. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem Magda Piotruś - opinia (1) Robiłem B, oraz C i E - polecam szczególnie Pana Tadeusza Sz Piotruś janusz - opinia (1) Rewelacyjne podejscie do kursantow, opanowanie i cierpliwosc - polecam... janusz Agata - opinia (1) Świetna szkoła, trafiłam na najlepszego instruktora na świecie, na pana... Agata