MAJA - opinia (1) Do Pana Tadeusza Szlendak trafiłam z polecenia znajomego. Nie ma chyba... MAJA Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy na Pomorzu ! Pan Tadeusz Szlendak oduczył mnie zlych... Natalia blazej - opinia (1) Witam, wszystkim polecam ten ośrodek ! Przystępna cena, interesujące wykłady,... blazej
Świetna szkoła (1) Polecam jak najbardziej!!! Dziękuję p. czesiowi styn za super przygotowanie... Alina Polecam (1) Każdemu kto wybiera się na kurs prawa jazdy polecam szkołę jazdy Rondobis i... Jakub Instruktor Jacek Wisnicki (1) Wznowilam kurs prawa jazdy po 8 latach, jezdzilam z instruktorem Panem... Aleksandra Polecam Szkołę! (2) Gorąco polecam Szkołę Rondo Bis! Specjalne podziękowania dla instruktora -... Michał RondoBis (1) Bardzo serdecznie polecam RondoBis. Teoria zdana za pierwszym razem,a... Maks Polecam (1) Dołączyłam do szczęściarzy, którzy z pozytywnym wynikiem zakończyli egzamin... Joanna dziękuję (1) Chcę bardzo podziękować całej ekipie rondobisu, a w szczególności panu... Marta Najlepsza szkoła! (1) Od czerwca zaczęłam naukę jazdy w szkole Rondobis w Gdyni. To moje drugie... Iwona K Kat.B (1) Pan Janusz jest godnym polecenia instruktorem. Jest wymagający,zawsze... Krasoń Mateusz Kurs (1) Zdałem egzamin po kursie w rondo bis z Panem Januszem. Przejechał dokładnie... Leszek Super!!! (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy u Pana Janusza Literskiego i to był strzał w... Justyna K Kat. B (1) Bardzo miłe panie z biura, szybki kurs teoretyczny oraz wspaniały instruktor.... Krzysztof KURS C+D (1) polecam...miła i owocna nauka...cierpliwość i elastyczność w dopasowaniu... JACEK Nauka jazdy (1) Serdecznie polecam szkołę, a szczególnie jazdy z Panem Januszem, który jest... Natalia Polecam (1) Polecam jazdy z p. Zbigniewem Jankowskim, ponieważ to instruktor bardzo... Marcin Polecam Rondobis Puck (1) Sprawnie i profesjonalnie. Pan Zbigniew Jankowski wyjątkowo wyrozumiały i... Marek Instruktor! Kategoria B1, B (1) Gorąco polecam RONDOBIS! A szczególnie Pana instruktora Czesława Styna za... Kacper Żywicki