Szymon - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, zajęcia teoretyczne były pomocne, tak jak i udostępnione... Szymon Patrycja - ocena (2) Serdecznie polecam randobis w Wejherowie, bardzo miła atmosfera i obsługa też... Patrycja Marta - ocena (1) Bardzo polecam! Bardzo miła obsługa oraz instruktorzy! Marta
Natalia Balicka - ocena (1) Bardzo polecenia szkole jazdy oraz instruktora pana Tadeusza Natalia Balicka Stefania - ocena (2) Z całego serca polecam Stefania Julia - ocena (2) Gwarancja szybko zdanego egzaminu i przyjazna atmosfera. Polecam. Julia Marta - ocena (2) Witam wszystkich. Chciałam bardzo podziękować panu Zenkowi za przygotowanie... Marta Natalia - ocena (1) Bardzo sympatyczny obsługa i bardzo profesjonalnie podejście Natalia Łukasz - ocena (2) Swietna szkołka Łukasz Magda - ocena (2) Polecam serdecznie !!! Magda Karol - ocena (2) polecam , w szczególności pana Tadeusza Sz. Dzięki jego wiedzy i cierpliwości... Karol Nikola Wróbel - ocena (1) Bardzo polecam wykłady fajnie przeprowadzone. Jazdy też szybko minęły z panem... Nikola Wróbel Piotr - ocena (2) Wszystko super, obsługa w biurze pomocna w zalatwieniu sprawy, a instruktorzy... Piotr Iwona - ocena (2) Szkoła godna polecenia . Bardzo dobrze przygotowują Iwona Olga - ocena (1) Gorąco polecam szkolę Rondobis w Wejherowie.Świetne zajęcia... Olga Jakub Syldatk - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Rondobis. Panie w biurze są bardzo miłe. Teoria... Jakub Syldatk Alicja - opinia (2) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy! Instruktorzy są bardzo profesjonalni,... Alicja Cyprian - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Mimo iż uczyłem teorii się w... Cyprian Jan palach - opinia (1) Świetna szkoła, szybko, rzetelnie, świetni instruktorzy. Gorąco polecam Jan palach Klaudia - opinia (1) Polecam Pana Zbyszka Jankowskiego i Macieja Gołuszke. Obaj spokojni i... Klaudia