Rondobis Wejherowo (1) Witam chciała bym serdecznie polecić szkółkę Rondobis teoria w szybkim i... Karolina Polecam rondobis !!! (1) Goraco polecam osrodek rondobis . Na wykladach swietnie przygotowali mnie do... Jurek irena (1) dziś zdałam egzamin :) nauki jazdy miałam z Panem Tadeuszem Szlendak z czego... irenka
Polecam rondobis w wejherowie (1) Chcę być dobrym kierowcą. Posiadam prawo jazdy od 15 lat ale po zrobieniu... Aneta Kategoria B1 (1) Pan Czesław Styn potrafi świetnie przygotować do egzaminu i udziela cennych... Natalia Instruktor Marcin S. (1) Polecam Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis. Zarówno praktykę, jak i teorię... Mateusz S. polecam (1) Goraco polecam osrodek rondo bis. Za najbardziej godnego polecenia... Monika POLECAM !! (1) Gorąco polecam Rondobis w Wejherowie Pani z biura przemiła zawsze... Agata Opinia (1) Jestem zadowolona z wyboru szkoły nauki jazdy RONDOBIS. Panie pracujące w... Magdalena Ośrodek godny polecenia ! (1) Jestem bardzo zadowolony z efektów które uzyskałem po uczęszczaniu na teorie... Szymon Wera - opinia (1) Serdecznie polecam rondobis w rumi. Obsługa w biurze bardzo miła; ) polecam... Wera Mateusz- Polecam (1) Jak najbardziej polecam RONDOBIS, a w szczególności instruktora Tadeusza S.,... Mateusz B. Polecam!!! (1) Polecam Rondobis! Szybka obsługa oraz wysoki poziom nauczania. Dziękuję panu... Kamil Polecam (1) Zarówno wykłady jak i nauka jazdy bardzo dobrze przygotowują do egzaminów.... Marcysia;) Paulina - opinia (1) Szkoła godna polecenia a w szczególności instruktor Pan MARCIN STIEFEL !... Paulina POLECAM (1) Serdecznie polecam instruktora Radka . Miły i sympatyczne w przede... kursantka Polecam ! (1) Gorąco polecam instruktora Tadeusza Szlendak ! Jazda i nauka z tym Panem to... Daria POLECAM (1) Bardzo polecam ! Szczególnie pana Radosława ! Z czystym sumieniem powiem że... Marta INSTRUKTOR TADEUSZ (1) POLECAM TADEUSZ SZ. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ . BIURO OK. ABY TAK DALEJ MAREK Polecam! (1) Szczerze polecam Rondobis, szybka obsługa, przystępne ceny oraz wysoki poziom... Michał