polecam (1) Goraco polecam osrodek rondo bis. Za najbardziej godnego polecenia... Monika POLECAM !! (1) Gorąco polecam Rondobis w Wejherowie Pani z biura przemiła zawsze... Agata Opinia (1) Jestem zadowolona z wyboru szkoły nauki jazdy RONDOBIS. Panie pracujące w... Magdalena
Ośrodek godny polecenia ! (1) Jestem bardzo zadowolony z efektów które uzyskałem po uczęszczaniu na teorie... Szymon Wera - opinia (1) Serdecznie polecam rondobis w rumi. Obsługa w biurze bardzo miła; ) polecam... Wera Mateusz- Polecam (1) Jak najbardziej polecam RONDOBIS, a w szczególności instruktora Tadeusza S.,... Mateusz B. Polecam!!! (1) Polecam Rondobis! Szybka obsługa oraz wysoki poziom nauczania. Dziękuję panu... Kamil Polecam (1) Zarówno wykłady jak i nauka jazdy bardzo dobrze przygotowują do egzaminów.... Marcysia;) Paulina - opinia (1) Szkoła godna polecenia a w szczególności instruktor Pan MARCIN STIEFEL !... Paulina POLECAM (1) Serdecznie polecam instruktora Radka . Miły i sympatyczne w przede... kursantka Polecam ! (1) Gorąco polecam instruktora Tadeusza Szlendak ! Jazda i nauka z tym Panem to... Daria POLECAM (1) Bardzo polecam ! Szczególnie pana Radosława ! Z czystym sumieniem powiem że... Marta INSTRUKTOR TADEUSZ (1) POLECAM TADEUSZ SZ. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ . BIURO OK. ABY TAK DALEJ MAREK Polecam! (1) Szczerze polecam Rondobis, szybka obsługa, przystępne ceny oraz wysoki poziom... Michał Szczerze polecam! (1) Naprawdę świetna szkoła jazdy, zajęcia teoretycznie poszły sprawnie, zero... Dagmara Szczera opinia (1) Polecam RONDOBIS a z instruktorów w szczególności Pana Marcina!!! Najlepszy... Dżoana Polecam !!! (1) Bardzo polecam RONDOBIS !!! miła atmosfera na wykładach, można dowiedzieć... Jakub L. Gorąco polecam! (1) Zaczęłam kurs 3 miesiące temu, robiąc e-learning. Mimo dziwnego pierwszego... Martyna POLECAM RONDOBIS!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Szczególnie polecam jako... Karolina B. Mateusz (1) Bardzo dobra szkola. Polecam w szczegolnosci na kat. A, mi sie udalo za 2... Mateus