Polecam (1) Polecam każdemu tę szkołę jazdy. Szczególnie​ polecam pan Zbigniew Jankowski;... Dominik Alina opinia (1) Gorąco polecam szkołę nauki jazdy Rondobis a szczególnie polecam wspaniałą... Alina INTSTRUKTOR (1) Polecam RONDOBIS z czystym sumieniem! Przygotowanie teoretyczne na najlepszym... Kamila
Super szkoła (1) Bardzo przyjazny ośrodek szkolenia kierowców gdzie pracuje wspaniały człowiek... mateusz Polecam! (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy, świetny instruktor Pan Czesław, konkretny,... Przemysław Renata opinia (1) Polecam szkołę nauki jazdy Rondobis Rumia. Jestem zadowolona z kursu. W... Renia polecam szkołę Rondobis (1) Uważam że szkoła Rondobis to najlepsza szkoła na Pomorzu . Pełen... Patryk Kategoria C (1) Polecam Rondobis ze względu na zaangażowanie i elastyczne podejście... Maciek Moja opinia :) (1) Witam. Chciałabym serdecznie podziękować najwspanialszemu instruktorowi Panu... xxx Kat D (1) Chciałbym bardzo podziękować za naukę oraz cierpliwość . Pan Maciej to... BACA Moja opinia - Rondobis. (1) Witam,poszedłem do Rondobisu ze względu na różnorodność kategorii,ponieważ... Kacper Damaszk kategoria B (1) Bardzo polecam pana Zbyszka Jankowskiego, przemiły, kompetentny i chętnie... Jarek Kat.B (1) Wzięłam jazdy u Pana Zbyszka J. i byłam bardzo pozytywnie nastawiona przez... Żaneta G Magda - opinia (1) Ostatnio robilam kurs na kat. C i kat. C+E na placu w Redzie. I bardzo... Magda Rondobis Wejherowo (1) Witam chciała bym serdecznie polecić szkółkę Rondobis teoria w szybkim i... Karolina Polecam rondobis !!! (1) Goraco polecam osrodek rondobis . Na wykladach swietnie przygotowali mnie do... Jurek irena (1) dziś zdałam egzamin :) nauki jazdy miałam z Panem Tadeuszem Szlendak z czego... irenka Polecam rondobis w wejherowie (1) Chcę być dobrym kierowcą. Posiadam prawo jazdy od 15 lat ale po zrobieniu... Aneta Kategoria B1 (1) Pan Czesław Styn potrafi świetnie przygotować do egzaminu i udziela cennych... Natalia Instruktor Marcin S. (1) Polecam Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis. Zarówno praktykę, jak i teorię... Mateusz S.