Polecam !!! (1) Bardzo polecam RONDOBIS !!! miła atmosfera na wykładach, można dowiedzieć... Jakub L. Gorąco polecam! (1) Zaczęłam kurs 3 miesiące temu, robiąc e-learning. Mimo dziwnego pierwszego... Martyna POLECAM RONDOBIS!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Szczególnie polecam jako... Karolina B.
Mateusz (1) Bardzo dobra szkola. Polecam w szczegolnosci na kat. A, mi sie udalo za 2... Mateus Jedna wada (2) Jedyne w czym RondoBis ustępuje niektórym ośrodkom jest brak możliwości... Robert Pop - opinia (1) Osrodek Szkoleniowy Rondobis świadczy usługi na zdecydowanie najwyższym... Pop szcerze polecam (1) Jestem świeżo po egzaminie. Zdałem za pierwszym razem. Chociaż początki były... Piotr Polecam (1) Polecam z całego serca. Poziom nauczania na bardzo wysokim poziomie.... Dominika Oliwer - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, miła atmosfera na zajęciach. Kurs przebiega... Oliwer Prawojazdy (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem! Za przygotowanie... Szymon Gruba POLECAM (1) Najlepsza szkoła, POD KAŻDYM względem zwracają uwagę na zadowolenie klienta.... Gruby Rondobis w Wejherowie (1) Serdecznie polecam OSK "Rondobis" w Wejherowie to dobra szkoła,ciekawe... Paulina Rondobis Wejherowo - POLECAM (1) Polecam wszystkim szkołe nauki jazdy Rondobis Wejherowo. Miła obsługa biura.... Ania zdecydowanie godni polecenia!! (1) Rzadko kiedy, zwlaszcza w dzisiejszych czasach, moge z pelnym przekonaniem w... Maciek P Rondo-BIS WEJHEROWO Polecam (1) Według mnie najlepsza z wszystkich możliwych szkół jazdy BARDZO miła pani w... OSKLES POLECAM! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Miła atmosfera, luźna przede wszystkim z wysokim... Kamil polecam (1) Jestem w pełni zadowolony z usług szkoły Rondobis Wejherowo. Dziękuję... Kuba B Najlepsi (1) Niedawno ukonczylem kurs w tej szkole. Jestem zadowolony z wykladow,... Przemek polecam (1) Gorąco polecam Szkołę Rondobis Wejherowo. Świetna atmosfera na kursie, mili... Artur NAJLEPSZE NAUCZANIE W TRÓJMIEŚCIE (1) Polecam tę szkołę wszystkim którzy chcą zdać egzamin za pierwszym podejściem.... bobek