Jedna wada (2) Jedyne w czym RondoBis ustępuje niektórym ośrodkom jest brak możliwości... Robert Pop - opinia (1) Osrodek Szkoleniowy Rondobis świadczy usługi na zdecydowanie najwyższym... Pop szcerze polecam (1) Jestem świeżo po egzaminie. Zdałem za pierwszym razem. Chociaż początki były... Piotr
Polecam (1) Polecam z całego serca. Poziom nauczania na bardzo wysokim poziomie.... Dominika Oliwer - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, miła atmosfera na zajęciach. Kurs przebiega... Oliwer Prawojazdy (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem! Za przygotowanie... Szymon Gruba POLECAM (1) Najlepsza szkoła, POD KAŻDYM względem zwracają uwagę na zadowolenie klienta.... Gruby Rondobis w Wejherowie (1) Serdecznie polecam OSK "Rondobis" w Wejherowie to dobra szkoła,ciekawe... Paulina Rondobis Wejherowo - POLECAM (1) Polecam wszystkim szkołe nauki jazdy Rondobis Wejherowo. Miła obsługa biura.... Ania zdecydowanie godni polecenia!! (1) Rzadko kiedy, zwlaszcza w dzisiejszych czasach, moge z pelnym przekonaniem w... Maciek P Rondo-BIS WEJHEROWO Polecam (1) Według mnie najlepsza z wszystkich możliwych szkół jazdy BARDZO miła pani w... OSKLES POLECAM! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Miła atmosfera, luźna przede wszystkim z wysokim... Kamil polecam (1) Jestem w pełni zadowolony z usług szkoły Rondobis Wejherowo. Dziękuję... Kuba B Najlepsi (1) Niedawno ukonczylem kurs w tej szkole. Jestem zadowolony z wykladow,... Przemek polecam (1) Gorąco polecam Szkołę Rondobis Wejherowo. Świetna atmosfera na kursie, mili... Artur NAJLEPSZE NAUCZANIE W TRÓJMIEŚCIE (1) Polecam tę szkołę wszystkim którzy chcą zdać egzamin za pierwszym podejściem.... bobek Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy (1) Gorąco polecam Szkołę Rondobis Wejherowo. Świetna atmosfera na kursie,... Mariola wzorowo (1) Szybko i tanio. Bardzo mila obsługa. Polecam. krzysiu idealny OSK (1) Wręcz znakomicie.. profesjonalna obsługa klienta od wielu lat.. bardzo miłe... Jarek E polecam (1) Fantastyczny osk ;) duża zdawalność, miła i szybka obsluga, wygodne terminy,... zadowolony kierowca:)