GRZEGORZ - opinia (1) BARDZO DOBRA SZKOŁA , POLECĘ ZNAJOMYM , INSTR.I WYKŁADOWCY BARDZO DOBRZE... GRZEGORZ najlepsze centrum szkolenia kierowcow (1) Jestem bardzo zadowolona z efektow nauki w Rondo-bis, wszystko na wysokim... Anna łukasz - opinia (1) C, CE i Przewóz rzeczy, wszystko zdane przy 1 podejściu, niskie ceny kursów... łukasz
POLECAM!! (1) Bardzo miła obsługa, świetny instruktor, brak problemów z terminami. Jestem... Karolina 6/6 :) (1) Bardzo gorąco polecam szkołę. Świetna atmosfera na wykładach, profesjonalni... Kamil S. POLECAM!!! (1) Poziom nauczania bardzo wysoki. Bardzo miła i sympatyczna obsługa w biurze.... Sylwia Najlepsza szkoła!:) (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem szkoły, ale w końcu zdecydowałam się na... Anula zadowolona!!! (1) Polecam Rondo bis. Obsługa jak i cale nauki na wysokim poziomie.Bardzo mili... kasia POLECAM (1) W Rondo Bis wszystko jest wydeklarowane czarno na bialym, zadnych... Johny :D Polecam :) (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę Rondo-Bis. Szybko, sprawnie, tanio i... Żaneta Katarzyna - opinia (1) POLECAM tą szkołę! Kurs teoretyczny przeprowadzony przez Pana Marka w miłej i... Katarzyna Zuzia (1) Zdecydowanie polecam Rondobis! Przyjemna obsługa, zawsze pomocna. Uprzejma... Zuzanna RONDOBIS WEJHEROWO NAJLEPSZE :))))) (1) Bardzo fajna szkółka, godna polecenia:) Zostałam bardzo dobrze przygotowana... driverka polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z tejże szkoły. Rzetelne przygotowanie do kursu oraz... Marcin Bardzo fajna szkoła (1) Polecam RondoBis, jestem bardzo zadowolony z przebiegu calego kursu. Nie... Michał Rondobis Wejherowo (1) Najlepsze Centrum szkolenia kierowców na świecie !!! Świetna opsługa brak... Wiktor Rondobis Wejherowo, polecam (1) Mili i kompetentni pracownicy, świetni instruktorzy. Wszystko wyjaśnią i... Ala szkolenie w Rondobis (1) Witam. Polecam szkole Rondobis ze wzgledu na przystepnosc cen oraz wysoki... Suchy Polecam (1) Jaką szkołę jazdy wybrać by wprawe w aucie przybrać? Jaka szkołę polecić... Ola POLECAM (1) Korzystając z trójmiasto.pl chciałem podziękować Rondo-bis za to że nauczyli... Dominik