6/6 :) (1) Bardzo gorąco polecam szkołę. Świetna atmosfera na wykładach, profesjonalni... Kamil S. POLECAM!!! (1) Poziom nauczania bardzo wysoki. Bardzo miła i sympatyczna obsługa w biurze.... Sylwia Najlepsza szkoła!:) (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem szkoły, ale w końcu zdecydowałam się na... Anula
zadowolona!!! (1) Polecam Rondo bis. Obsługa jak i cale nauki na wysokim poziomie.Bardzo mili... kasia POLECAM (1) W Rondo Bis wszystko jest wydeklarowane czarno na bialym, zadnych... Johny :D Polecam :) (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę Rondo-Bis. Szybko, sprawnie, tanio i... Żaneta Katarzyna - opinia (1) POLECAM tą szkołę! Kurs teoretyczny przeprowadzony przez Pana Marka w miłej i... Katarzyna Zuzia (1) Zdecydowanie polecam Rondobis! Przyjemna obsługa, zawsze pomocna. Uprzejma... Zuzanna RONDOBIS WEJHEROWO NAJLEPSZE :))))) (1) Bardzo fajna szkółka, godna polecenia:) Zostałam bardzo dobrze przygotowana... driverka polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z tejże szkoły. Rzetelne przygotowanie do kursu oraz... Marcin Bardzo fajna szkoła (1) Polecam RondoBis, jestem bardzo zadowolony z przebiegu calego kursu. Nie... Michał Rondobis Wejherowo (1) Najlepsze Centrum szkolenia kierowców na świecie !!! Świetna opsługa brak... Wiktor Rondobis Wejherowo, polecam (1) Mili i kompetentni pracownicy, świetni instruktorzy. Wszystko wyjaśnią i... Ala szkolenie w Rondobis (1) Witam. Polecam szkole Rondobis ze wzgledu na przystepnosc cen oraz wysoki... Suchy Polecam (1) Jaką szkołę jazdy wybrać by wprawe w aucie przybrać? Jaka szkołę polecić... Ola POLECAM (1) Korzystając z trójmiasto.pl chciałem podziękować Rondo-bis za to że nauczyli... Dominik polecaam! (1) daje 6. rondobis polecam wszystkim, którzy nie tylko chcą zdać egzamin za... Kamila polecam (1) Bardzo POLECAM !! ... Widać, że podchodzą profesjonalnie do każdego kursu i... Gabriel POLECAM!!! (1) Super osrodek.Poziom nauczania jest tam niezwykle wysoki, cena przystępna a... kacper Cud, miód, orzeszki :) (1) Witam serdecznie, bardzo polecam świadczone usługi przez tę firmę szkoleniową... LukaS