polecam !! (1) Bardzo dobry ośrodek szkolenia kierowców! Rewelacyjna współpraca na linii... daniel Rondobis Wejherowo (1) Polecam tę szkołę wszystkim którzy chcą być dobrym KIEROWCĄ oraz tym którzy... kursant Polecam Rondobis w Wejherowie (1) Bardzo miła obsługa przede wszystkim Pani Natalia.Wysoki poziom nauczania i... Błażej F
Rondo-BIS WEJHEROWO Polecam (1) Bardzo mila atmosfera :)) Szybka realizacja kursu oraz przecietne ceny.... Dominik S Super opinia polecam! (1) Miła obsługa, poziom nauczania świetny! Czas trwania bardzo szybo, cena... Pan Dawid POLECAM!!! ;) (1) Polecam Rondo bis ponieważ są najlepsi w tym co robią:) bardzo miła i fachowa... Adrian Polecam wszystkim przyszłym kierowcom samochodów ciężarowych. (1) W ubiegłym roku uczęszczałem na kurs prawa jazdy kat. C oraz tzw. "dokształt"... Robert Rondobis Wejherowo (1) Najlepsza szkoła dla przyszłych kierowców. Doskonałe przygotowanie zarówno do... Tomek Polecam! (1) Bardzo fajna szkoła, godna polecenia. Dwie przemiłe Panie w biurze. Super... Anna M. Szkoła godna polecenia (1) Bardzo miłe panie w obsłudze interesantów, profesjonalni instruktorzy jazdy,... Paweł Rondo bis Wejherowo (1) Bardzo miła obsługa. Zajecia prowadzone ciekawie. Już wiem jaką szkołę... Mario Super przygotowanie ! (1) Miła obsługa, profesjonalne podejście do kursantów, kurs pozwolił mi się... Ola Rondobis Wejherowo (1) Najlepsza szkoła na Pomorzu ! Wysoko wykwalifikowana kadra instruktorska oraz... Misia Polecam kat.D (1) Nauka na najwyższym poziomie. Zajęcia prowadzone ciekawie i ze zrozumieniem,... Paulina Karol - opinia (1) Szkoła zdecydowanie na plus. Polecam każdemu. Karol Rondobis (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej szkoły jazdy. Od momentu wejścia do... Filip GRZEGORZ - opinia (1) BARDZO DOBRA SZKOŁA , POLECĘ ZNAJOMYM , INSTR.I WYKŁADOWCY BARDZO DOBRZE... GRZEGORZ najlepsze centrum szkolenia kierowcow (1) Jestem bardzo zadowolona z efektow nauki w Rondo-bis, wszystko na wysokim... Anna łukasz - opinia (1) C, CE i Przewóz rzeczy, wszystko zdane przy 1 podejściu, niskie ceny kursów... łukasz POLECAM!! (1) Bardzo miła obsługa, świetny instruktor, brak problemów z terminami. Jestem... Karolina