Polecam! (1) Wszystkim, którzy myślą o prawie jazdy polecam naukę w Rondobis. Zakończyłem... Popek M Rondobis w Wejherowie (1) Witam, chcialem zauwazyc ze wkoncu jakas dobra szkola sie otworzyla....... riders Najlepsza Szkoła na Pomorzu (1) Bardzo się cieszę z wyboru tej szkoły, od początku do końca zostałem... Pablo
Polecam !! (2) Witam. Robiłem w RondoBis kurs na kategorię A. Polecam tą szkołę ze względu... Grzegorz Pijanowski Klaudia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkółki. Szczególnie polecam jako... Klaudia RONDOBIS - tu zdecydowanie warto się zapisać!! (1) Jestem pod wrażeniem, że kurs może przebiegać w tak przyjemnej atmosferze.... Sylwia Najlepsza szkoła (1) Zdecydowanie polecam, miła obsługa w biurze i bardzo miły instruktor Pan... Bartek96 Najlepsza szkoła! (1) Świetni nauczyciele,świetna obsługa,super wyposażenie oraz cała redzta jak... ----- Najlepsza szkoła na Pomorzu ! (1) Przemiła obsługa, wykwalifikowane grono wykładowców super instruktorzy... bartek Kuba - opinia (1) Serdecznie polecam . Dzieki instruktorowi Piotrowi Długoszowi zdałem wszystko... Kuba POLECAM RONDOBIS (1) Wszystkim serdecznie polecam tę szkołę, od początku do końca super atmosfera.... Seba RondoBis - Dobrą Szkołą (1) W CKS Rondo BIS uczestniczyłem w kursie prawa jazdy kat. D - dużo godzin... Bartek gorąco polecam ! (1) Przystępna cena kursy, przemiłe Panie z biura, wysoki poziom nauczania, super... Syll RONDOBIS NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY (1) Ceny niskie, za to poziom nauczania wysoki. Jestem zadowolony, że z polecenia... Paweł POLECAM !! (1) Jestem po egzaminie w PORD, zdany za pierwszym razem! Polecam instruktora... Przemo Jakub - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy na pomorzu. Świetna atmosfera, przygotowują do kursu a... Jakub Przyjemne z porzytecznym :D (1) Zacznę od tego, że zajęcia z Rondobisem są nie tylko prowadzone na wysokim... sebsebyolo Rondobis na tak :) (1) Dużo osób mówiło o tym, że nauka jazdy i lekcje z tym związane to przykry... Foresss Najlepsza szkoła z najlepszym instruktorem ! (1) Szkoła jest najlepsza, profesjonalnie podchodzą do egzaminu, tłumaczą... Patrycja POLECAM RONDOBIS WEJHEROWO!! (1) Jestem po egzaminie w Pord, oczywiscie wynik -POZYTYWNY! Dziękuję Rondobis... POLECAM