POLECAM !! (1) Jestem po egzaminie w PORD, zdany za pierwszym razem! Polecam instruktora... Przemo Jakub - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy na pomorzu. Świetna atmosfera, przygotowują do kursu a... Jakub Przyjemne z porzytecznym :D (1) Zacznę od tego, że zajęcia z Rondobisem są nie tylko prowadzone na wysokim... sebsebyolo
Rondobis na tak :) (1) Dużo osób mówiło o tym, że nauka jazdy i lekcje z tym związane to przykry... Foresss Najlepsza szkoła z najlepszym instruktorem ! (1) Szkoła jest najlepsza, profesjonalnie podchodzą do egzaminu, tłumaczą... Patrycja POLECAM RONDOBIS WEJHEROWO!! (1) Jestem po egzaminie w Pord, oczywiscie wynik -POZYTYWNY! Dziękuję Rondobis... POLECAM NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY!!! (1) MEGA SUPER SZKOŁA! NAUCZĄ WSZYSTKIEGO OD A DO Z. UWAŻAM SIĘ ZA SUPER KIEROWCĘ... Marek Znakomity Ośrodek szkolenia kierowców ! (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić ten ośrodek szkolenia kierowców! Pełen... Robert ADI4 - opinia (1) Szczerze polecam szkołę jazdy Rondobis. Egzamin teoretyczny zdany za... ADI4 nat - opinia (1) Polecam Rondobis wszystkim tym, którzy chca dobrze przygotować sie do... nat Polecam (1) Polecam tę szkołę każdemu kandydatowi na kierowcę, świetna obsługa - wszystko... Robert super szkola! (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEJ SZKOŁY!NAUCZYŁAM SIE TAM WSZYSTKIEGO CO BYLO... Angelika RONDO BIS WYMIATA!!! (1) To najlepsza szkoła jazdy z jaką miałem do czynienia!A robilem juz inne... Marek P. POLECAM (1) Wszystkim, którzy nie wiedzą jaką szkołę jazdy wybrać, polecam... Piotr NAJLEPSZY OŚRODEK W TRÓJMIEŚCIE!!!!!! (1) Jesteś zainteresowany gdzie wybrać ośrodek nauki kierowców!!To polecam... Piotr Wróblewski Super !!! (1) Pozdrawiam mojego instruktora Jacka W. super nauczyciel , naprawdę wie jak... Marcin ------------------ (1) Witam. Serdecznie chciałam podziekowac Panu ZBYSZKOWI JANKOWSKIEMU! Za to ze... Katarzyna K. Bardzo Dobry Ośrodek:) (1) Uważam że jest to najlepszy ośrodek w województwie Pomorskim .Srednia... Mielcarek Michał Rondo Bis (1) W luzińskim Rondo Bisie, najlepszej szkole jazdy, mówię wam wszystkim... Krystian Funk POLECAM (1) serdecznie polecam te szkołę jazdy zadałem za pierwszym razem za co dziękuje... Szymon