NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY!!! (1) MEGA SUPER SZKOŁA! NAUCZĄ WSZYSTKIEGO OD A DO Z. UWAŻAM SIĘ ZA SUPER KIEROWCĘ... Marek Znakomity Ośrodek szkolenia kierowców ! (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić ten ośrodek szkolenia kierowców! Pełen... Robert ADI4 - opinia (1) Szczerze polecam szkołę jazdy Rondobis. Egzamin teoretyczny zdany za... ADI4
nat - opinia (1) Polecam Rondobis wszystkim tym, którzy chca dobrze przygotować sie do... nat Polecam (1) Polecam tę szkołę każdemu kandydatowi na kierowcę, świetna obsługa - wszystko... Robert super szkola! (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEJ SZKOŁY!NAUCZYŁAM SIE TAM WSZYSTKIEGO CO BYLO... Angelika RONDO BIS WYMIATA!!! (1) To najlepsza szkoła jazdy z jaką miałem do czynienia!A robilem juz inne... Marek P. POLECAM (1) Wszystkim, którzy nie wiedzą jaką szkołę jazdy wybrać, polecam... Piotr NAJLEPSZY OŚRODEK W TRÓJMIEŚCIE!!!!!! (1) Jesteś zainteresowany gdzie wybrać ośrodek nauki kierowców!!To polecam... Piotr Wróblewski Super !!! (1) Pozdrawiam mojego instruktora Jacka W. super nauczyciel , naprawdę wie jak... Marcin ------------------ (1) Witam. Serdecznie chciałam podziekowac Panu ZBYSZKOWI JANKOWSKIEMU! Za to ze... Katarzyna K. Bardzo Dobry Ośrodek:) (1) Uważam że jest to najlepszy ośrodek w województwie Pomorskim .Srednia... Mielcarek Michał Rondo Bis (1) W luzińskim Rondo Bisie, najlepszej szkole jazdy, mówię wam wszystkim... Krystian Funk POLECAM (1) serdecznie polecam te szkołę jazdy zadałem za pierwszym razem za co dziękuje... Szymon opinia (1) Jestem kobietą już nie najmłodszą, a zostałam kierowcą. Nie radziłam sobie ze... Dorota Stobba Malwina - opinia (1) bardzo sympatyczna sekretarka, ugodowa, mila. jesli chodzi o nauki jazdy to... Malwina Darek - opinia (1) Gratulacje z okazji otwarcia szkoły w Luzinie. Robiłem w Rondo bis w Rumi... Darek