Szczerze polecam (1) Lekcje nauki jazdy z Panem Zbyszkiem przebiegały w świetnej atmosferze przy... Maja Gietka szkoła 🎒 na poziomie (1) Moim zdaniem jest to najlepsza szkoła jazdy na pomorzu miła obsługa w biurze... Gracjan Mateusz - opinia (1) Jazda z PanemTadeuszem to istna frajda biuro super. Mateusz
Dawid - opinia (1) Polecam naukę jazdy w Rondo Bis w Rumi bardzo dobre przygotowanie do... Dawid Pan stiefel instruktor godny polecenia (1) Bardzo miła była nauka z panem Stiefelem. Poziom nauczania bardzo wysoki oraz... Błażej Noske POLECAM KAŻDEMU, KTO PLANUJE ZDAĆ PRAWO JAZDY ZA PIERWSZYM RAZEM! (1) Szkoła na bardzo wysokim poziomie! Jako kursant, który z powodu przeprowadzki... Arek opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkółki Rondobis. W szczególności chciałbym... Justyna B. Marcin Stiefel najlepszym instruktorem ! (1) Szkółkę oceniam na 6plus bardzo mila i sympatyczna obsługa . Instruktorzy... Karol opinia (1) Polecam pana Marcina, bardzo dobrze uczy i wszystko dokładnie wytłumaczy,... Patrycja Bardzo dobra (1) Jestem bardzo zadowolony Z profesjonalnych instruktorów bardzo dużo się... Rafii123 Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły, miła i pomocna obsługa, a pan... Karolina Werka - opinia (1) Polecam ! Bardzo miła obsługa . Wszystko można szybko załatwić bez żadnych... Werka Ocena (2) Trzeba znaleźć takiego instruktora, który ma dużo czasu. Inaczej będzie się... Kierowca OSK RONDOBIS - ODDZIAŁ W PUCKU (1) Serdecznie polecam OSK RONDOBIS.Przemiłe Panie w biurze.Zawsze uśmiechnięte i... Ilona dzięki p. Marcinie :)) (1) Dzięki p. Marcinie. Wspaniały instruktor, spokojny bez ciśnienia, nawet gdy... SylwiaS Irena - opinia (1) Jestem szczerze zadowolona :) Pan Jacek to świetny instruktor i samą... Irena Prawko B+E (1) Polecam :) kurs przeprowadzony szybko, sprawnie i rzeczowo, zdałam za... Kursantka Szkoła OK ! (1) Tanio, większość instruktorów bardzo dobrze uczy ! Niecwiec szok pozytywny (1) Profesjonalna przamiła i kompetentna obsługa. Kierowcy dostosowują jazdę i... padre Egzaminy (1) Egzaminy kat. D teoria i praktyka zaliczyłem za pierwszym razem. Czeka mnie... mariusz