kurs doszkalający (2) krótko mówiąc szybko , tanio , profesjonalnie ... Jerzy Z. - Gdynia. Świetna szkoła !!! Polecam :) (1) Gorąco polecam wybór nauki w Rondobis !!! Zdałam dzięki wspaniałemu... Daria SUPER SZKOŁA JAZDY!!! (1) Wspaniali instruktorzy. Bardzo miłe panie z biura. Wszyscy bardzo... Bogusia
B O M B A !!!! KAT. C (1) Witam, wczoraj zdałem egzamin państwowy na kat C z pozytywnym wynikiem :D... Seba Szkolenie praktyczne (1) Skorzystałem z usług doskonalenia techniki jazdy na motocyklu. Po... Tomasz polecam kategoria c, c+e (1) Polecam weekendowe szkolenie kategorii c oraz c+e z panem Edkiem. Egzamin... Grzegorz POLECAM! (1) Gorąco polecam tą szkołę, uczą solidnie i profesjonalnie. a Pan ZBYSZEK to... WGWGWG POLECAM :) (1) Rondobis oceniam na ocenę celującą. Miła i fajna obsługa, dobrze prowadzone... MK OSK GODNY POLECENIA. (1) Kat C - żaden problem nawet dla kogoś, kto pierwszy raz usiadł za kierownicą... Jacek Gorąco polecam (1) Brak zastrzeżeń co do obsługi i kontaktu z każdym z pracowników. Wszyscy... Michał NAJlepsze SZKOŁA (1) Zmieniałam instruktora 2 razy . Pan Darek to świetny człowiek .Pozwolił mi... Paulina Polecam ! (1) Witam wszystkich kursantów, serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Rondobis,... Błażej Super :D (1) Polecam :) Miła obsługa, super instruktor pan Jacek. Z nimi nauka to sama... Maja Gorąco polecam! (1) Polecam tę szkołę w 100%! Zdałem za pierwszym razem już drugi egzamin pod... Paweł Najlepszy Instruktor P.Marcin Stiefel (1) Mega pozytywne nastawienie do kursanta,solidne nauczanie,cierpliwość... Monika Polecam Rondo Bis :) (1) Polecam szkołe Rondo Bis ponieważ bardzo dobrze przygotowuję do egzaminów. Z... Paweł Polecam szkołę i Pana Darka M. :) (1) Zdałam za pierwszym razem, więc jeszcze raz chcę podziękować szkole i mojemu... Agnieszka Gorąco polecam (1) Witam zdałam za drugim razem,szkółka godna polecenia, a w szczególności... Agata Budynek bardzo polecam (1) Jak najbardziej polecam ! Nauka teorii na najwyższym poziomie , Polecam... Grzegorz Polecam RondoBis i instruktora TADEUSZA SZLENDAK! :) (1) Obsługa w biurze bardzo sympatyczna, łatwy kontakt. Wykłady z teorii świetne.... Alicja B.