Opinia. (1) Super szkoła, bardzo polecam pana Wojtka, super instruktor, egzamin zdany za... Sławek (czarny koń) Zdałam!!!!! (1) Rondo Bis to moja trzecia szkoła.Jeździłam z kilkoma instruktorami,ale ich... Ewelina POLECAM (1) Polecam centrum szkolenia kierowców Rondo Bis ! zdałem prawko i jestem... Kowal
rondo bis na plus (1) szkoła godna polecenia, miła obsługa a instruktorzy bardzo wyrozumiali..... arek super szkoła (1) Bardzo polecam RONDO BIS!!Szczególne podziękowania panu Edmundowi za... Adam Marcin - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jak i instruktorów. Szczególnie p. Wojtka i p.... Marcin Patryk(Akuku) - opinia (1) Polecam Ten OSK naprawde wiedzą co robią . Jeździłem z instruktorem Piotrem... Patryk(Akuku) POLECAM!!! (1) Przygodę z kursem na prawo jazdy rozpoczęłam niestety w WITOMAXIE, gdzie nie... Basia Polecam ! (1) Bardzo polecam Rondo bis, jak również jazdy z Panem Piotrem. Nauka na na... Sławek NAJLEPSZY INSTRUKTOR (1) Chciałabym polecić Szkołę Nauki Jazdy Rondo Bis w Rumi a w niej NAJLEPSZEGO... Ela ZDAŁAM! (1) Bardzo dobra szkoła! Polecam wszytskim, super cierpliwy instruktor Pan... Ania Karta motorowerowa ;D (1) Bardzo polecam te szkołe ;) Wszystko w miłej atmosferze z humorystycznymi... JA moje prawo jazdy:) (1) serdeczne podziękowania dla Rondo Bis w zakresie szkolenia i nauki... Robert Ś. Zdałam:D (1) na 10000% polecam tą szkołe. długo zdanie prawka było dla mnie katorgą ale... Asia :) Już druga kategoria (1) Pół roku temu robiłam kurs na B1.Jeździłam z panem Piotrem T i dużo się... ANGELIKA RONDO BIS RUMIA NAJLEPSZĄ SZKOŁĄ!! (1) Bardzo dziękuję i polecam szczerze tę Szkołę, profesjonalne podejście... Agnieszka jestem juz kierowcą (1) Odbyłem w tej szkole kurs kat B1, Mój instruktor pan Zbyszek wykazał się dużą... Majk pan Marek! (1) Dziekuję szkole Rondo Bis za odpowiednie przygotowanie mnie do kursu na prawo... Monika szkola godna polecenia (1) polecam jazdy z p. Darkem, bardzo fajne zajecia teoretyczne, pani w biurze... Kamila Gorąco polecam!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy planują zdać egzamin na prawo jazdy. Miła obsługa... ZUZA