Kat. C , kat. C+E oraz kwalifikacja (1) Jak najbardziej polecam!!! Miła atmosfera , dobry sprzęt a także plac... Kamil Chojnacki Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Zaczynałam kurs jak... Magda Polecam (1) Gorąco polecam ten ośrodek szkolenia. Jestem bardzo zadowolona z mojego... Diana Foltyńska
C , C+E , (1) Uczciwie robią swoją robotę . Bezproblemowe zdanie egzaminu w Pord. Artur Polecam (1) Polecam wszystkim ośrodek rondobis, uczą naprawde rzetelnie, robiłem u nich... Paweł Witek Polecam RONDOBIS (1) Witam! Mogę z czystym sumieniem polecić ośrodek rondobis! Począwszy od kursu... Paweł Witek KWALIFIKACJA WSTĘPNA PRZYSPIESZONA DLA KAT. C, C+E (1) NAJLEPSZY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW JAKI ZNAM.PEŁEN PROFESJONALIZM,MIŁA... Damian Wierzbowski najlepsza (1) Do egzaminu podchodziłem 5 razy! Dopiero za szóstym razem i wyjeżdżeniu 5... Dominik RONDO BIS! TU ZDASZ NA 100% !!!! (1) Szkoła warta polecenia! Zdałam za pierwszym razem dzięki pomocy super... Agnieszka Najlepszy instruktor PIOTR DŁUGOSZ (2) Jeśli uważasz, że urodziłaś/eś się po to by jeździć, a kurs prawa jazdy to... Karolina AKacper - opinia (1) Polecam szkole Rondo Bis ! Bardzo mila obsluga, instruktorzy bardzo cierpliwi... AKacper Opinia. (1) Super szkoła, bardzo polecam pana Wojtka, super instruktor, egzamin zdany za... Sławek (czarny koń) Zdałam!!!!! (1) Rondo Bis to moja trzecia szkoła.Jeździłam z kilkoma instruktorami,ale ich... Ewelina POLECAM (1) Polecam centrum szkolenia kierowców Rondo Bis ! zdałem prawko i jestem... Kowal rondo bis na plus (1) szkoła godna polecenia, miła obsługa a instruktorzy bardzo wyrozumiali..... arek super szkoła (1) Bardzo polecam RONDO BIS!!Szczególne podziękowania panu Edmundowi za... Adam Marcin - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jak i instruktorów. Szczególnie p. Wojtka i p.... Marcin Patryk(Akuku) - opinia (1) Polecam Ten OSK naprawde wiedzą co robią . Jeździłem z instruktorem Piotrem... Patryk(Akuku) POLECAM!!! (1) Przygodę z kursem na prawo jazdy rozpoczęłam niestety w WITOMAXIE, gdzie nie... Basia Polecam ! (1) Bardzo polecam Rondo bis, jak również jazdy z Panem Piotrem. Nauka na na... Sławek