a bylo by super... (3) Zdalam za pierwszym razem i za to bardzo duze podziekowania dla pana Grzesia... aga GORĄCO POLECAM (1) Dzieki mojemu znajomemu trafiłam do tej szkoły, wcześniej miałam nie wiele... Emilia.G ale jazda (2) Kierownictwo jak i instruktorzy są mili i dobrymi fachowcami. Pan Jacek... Edyta
Polecam (1) Zadałem kurs na C teraz robię tu kwalifikację wstępną i przyczepę. Wszystko... Krzychu POLECAM! (1) Kurs robiłam 5 lat temu w innej szkole jazdy, podeszłam parokrotnie do... Joanna B. Podziękowanie (1) W imieniu Przedsiębiorstwa Usług Komunalnych Sp. z o.o. w Rumi oraz swoim... Marek T. Polecam (1) Wszystkim którzy się wahają jaką szkołę prawa jazdy wybrać podpowiadam: tylko... Łukasz L Patrycja - opinia (1) Polecam wszystkim naukę w tej szkole jazdy. Zarówno zajęcia teoretyczne z p.... Patrycja Pan Piotr Tkacz (1) Wspaniały człowiek, super instruktor Pan Piotr wie co mówi, daje fachowe... Tomaszek POLECAM!!! (1) Szkołe mi polecono i ja mogę z czystym sercem polecić ją również! Dziekuje... Marzena Podziękowania. Kat. B Automat. (1) Serdeczne podziękowania i pozdrowienia dla całego zespołu RONDO BIS:),za... Wojtek ZDAŁEM!!!!!! (1) Moja przygoda z rondo bis zaczęła się po trzecim niezdanym egzaminie (... Przemek Polecam. (1) Polecam Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis. Zachęcam, by właśnie tam odbyć... Natalia S. Szkoła jazdy Rondo Bis (1) Szybko, sprawnie z profesjonalnymi instruktorami zaliczłlem kurs i za... Artur B. POLECAM:-) (1) Polecam innym tę szkołę gdyż ja zdałam za pierwszym razem, i chciałam w ten... Gosia Fajna przygoda (1) Piszą wszyscy co zdawali na samochody, a gdzie są ci którzy zdawali na... Kobieta-motocyklistka P-O-L-E-C-A-M (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę :) . Naprawdę miła obsługa ,... Tomasz Sikora Polecam!!!! (1) Dziś zdałem za drugim razem!! za pierwszym stres był silniejszy..;-)... krystian POLECAM (1) Polecam wszystkim tą szkołę, jeżeli planujecie zdać za pierwszym razem.... wojtekcichy polecam (1) Polecam innym szkole bo sam zdalem za 2 razem. za pierwszym byla wtopa bo... ADI