naprawde godna polecenia szkola jazdy (1) bardzo polecam ta szkołę oraz instruktorów przede wszystkim Marka i... Karolina POLECAM PANA MARKA (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM. POLECAM BARDZO CIERPLIWEGO, WYROZUMIAŁEGO ,... KUBICÓWNA Ośrodek godny polecenia!!! (1) Wszytskim polecam ta szkołe bo jest naprawdę bardzo dobra!Mili i wyrozumiali... Miki
Polecam! (1) Gorąco polecam, bardzo mili wykładowcy oraz instruktorzy jazdy. Czas trwania... Balbina :) Polecam (1) Szczerze Polecam Rondo Bis i pozdro dla Tadzia Artur Serdecznie polecam! (1) Bardzo miło i kompetentnie spokojni instruktorzy pozytywny klimat sa warci... Wafelski Super - nic dodać nic ująć - polecam (1) Super - nic dodać nic ująć - polecam 24 - latek :) INSTRUKTOR ANDRZEJ DEBESCIAK!!! (1) szkoła oraz instruktor godny polecenia! egzaminy na C i E zdane za pierwszym... kursant Rewelacja (1) Po namowie kolegi zawitałam do biura RONDA-BIS i bardzo spodobało mi się ,... Anna polecam :) (1) Moja ocena szczera, więc szczerze polecam :) duży książe