Po tym kursie każdy zda, zapisz się i przekonaj! (1) Co prawda prawo jazdy zdałam 5 lat temu, kiedy ośrodek dopiero zaczął sie... Wiola super! (1) Ośrodek naprawdę godny polecenia! Zajęcia teorytyczne przeprowadzane w bardzo... Mateusz zdałam:) (1) Polecam naprawdę:) Instruktorzy wyrozumiali z którymi można się... magda
:] (1) Polecam! przede wszystkim bardzo miła obsługa! Pan prowadzący wykłady... Łukasz Polecam (1) Bardzo polecam te szkole jazdy, szczegolnie instruktora p.Tadeusza, ktory... szme Naprawdę polecam!!! (1) Ja co prawda kurs robiłam w innym ośrodku, ale w Rondzie brałam dodatkowe... Magda BARDZO POLECAM (1) Bardzo polecam właśnie ten ośrodek szkolenia kierowców. W szczególności... Patryk POLECAM!!!! (1) CIESZE SIE ZE WYBRALAM TA WLASNIE SZKOLE , dobre warunki ,mila atmosfera... polecam!! Polecam (1) Goraco polecam:) swietni instruktorzy aż miło sie jeździ:) zdałem za... Dawid rondelek (1) Polecam rondo wszystko jest gites zdałem za pierwszym razem Pan Tadek... przemek naprawde godna polecenia szkola jazdy (1) bardzo polecam ta szkołę oraz instruktorów przede wszystkim Marka i... Karolina POLECAM PANA MARKA (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM. POLECAM BARDZO CIERPLIWEGO, WYROZUMIAŁEGO ,... KUBICÓWNA Ośrodek godny polecenia!!! (1) Wszytskim polecam ta szkołe bo jest naprawdę bardzo dobra!Mili i wyrozumiali... Miki Polecam! (1) Gorąco polecam, bardzo mili wykładowcy oraz instruktorzy jazdy. Czas trwania... Balbina :) Polecam (1) Szczerze Polecam Rondo Bis i pozdro dla Tadzia Artur Serdecznie polecam! (1) Bardzo miło i kompetentnie spokojni instruktorzy pozytywny klimat sa warci... Wafelski Super - nic dodać nic ująć - polecam (1) Super - nic dodać nic ująć - polecam 24 - latek :) INSTRUKTOR ANDRZEJ DEBESCIAK!!! (1) szkoła oraz instruktor godny polecenia! egzaminy na C i E zdane za pierwszym... kursant Rewelacja (1) Po namowie kolegi zawitałam do biura RONDA-BIS i bardzo spodobało mi się ,... Anna polecam :) (1) Moja ocena szczera, więc szczerze polecam :) duży książe